Hvordan man laver egne vægtede tæpper

Vægtede tæpper bruges til at tilvejebringe sensorisk input, især for dem med sensoriske forarbejdningsvanskeligheder, psykisk sygdom eller autisme. Mens leverandørterapi leverandører tilbyder vægtede tæpper, kan disse være dyre og kan ikke tilpasses til dine behov med hensyn til størrelse, varme eller vægt. Med bare grundlæggende syfærdigheder kan du lave vægtede tæpper, der passer til dine behov ved hjælp af stoffer, der passer til dit klima i størrelser lige fra småbørn til voksne.

Hem en ende af hver 2-yard stykke stof. Pin krogsiden af ​​syet på velcro til en hæm og loopsiden til den anden og sy den på plads ved hjælp af en zigzagsting på din symaskine.

Skær 1-yard stykke stof i 6 lige strimler, 6 inches brede. Skær i lige rektangler for at danne vægtlommer. Tryk på en 1/2-inch hæm under på alle fire sider af hver lomme. Sæt kardborrelås på plads langs toppen af ​​hver lomme ved brug af kardborstens krogside.

Markér positionen af ​​hver lomme på den forkerte side af et af de større stykker stof, idet der lægges særlig vægt på velcrobåndets placering. Pin og sy slidsiden af ​​velcrobåndet på plads på den forkerte side af stoffet.

Pin hver lomme til position og sy på plads på den forkerte side af stoffet.

Læg de to store stykker stof med de rigtige sider mod hinanden. Pin sammen, sy derefter omkring tre sider, og lad slutningen være med borrelåsåbningen.

Mål plastikpellets og divider mellem det samlede antal lommer i dit tæppe. Indsæt pellets i plastik lynlås poser og sæt en pose i hver lomme. Tilføj eller fjern vægt efter behov. Tryk på velcroen lukket, og luk derefter toppen af ​​tæppet.