Hvordan man laver en banan ansigtsmaske

De dyre ansigtsbehandlinger, du måske modtager i et spa, involverer undertiden enkle ingredienser, du finder i ethvert køkken. Vovt at smøre hvad der skal være mad på dit ansigt, kan dog kræve en troværdig opskrift, før du kan få dig til at gå. Bananen selv er en astringent, mens havregryn er også en astringent og hjælper med at exfoliere din hud. Honning, hvis inkluderet, betingelser og fugtiger din hud, mens yoghurt eller sur creme hjælper honningblandingen med bananen.

Skræl bananen og læg den i en lille, lavvandet skål. Brug en gaffel til at mash bananen til en jævn konsistens.

Bland 1 spsk. Honning og 2 spsk. Yoghurt eller creme i med bananen, hvis det ønskes. Disse ingredienser er valgfrie.

Fyld kaffekværnen med havregryn og slip det til et fint pulver. Gentag efter behov indtil du har 1/4 til 1/3-cup fint havregryn. Hvor meget havregryn skal du have, afhænger af størrelsen på den banan, du plejede at danne basen af ​​masken.

Bland den finkornede havregryn med bananen (og honning og yoghurt eller creme, hvis inkluderet) en smule ad gangen, indtil den når en cremet, pastaagtig konsistens.

Påfør masken til dit ansigt. Lad det være på plads i op til 20 minutter, skyll det af med køligt vand eller tør det af med en fugtig vaskeklud. Skyl din hud med varmt vand og klappet tørt.