Hvordan man laver en everlast pose taske

Den tunge taske er et af de vigtigste træningsredskaber til en person, der er involveret i boksning eller kampsport. Uddannelse derhjemme kan hjælpe dig med at finpudse dit håndværk. Hvis du har et par grundlæggende værktøjer, kan en Everlast Punching taske installeres permanent på kort tid. Korrekt installation af din stødpose er yderst vigtigt, fordi ukorrekt installation kan medføre strukturelle skader på dit hjem eller muligvis endda kropsskade.

Find en position for din tunge taske, der skal installeres. Find et sted hvor du vil have 10 fod med 10 fods klaring, så du kan arbejde rundt posen og have plads til, at posen kan svinge frit. Brug stigen stigen og stud finder til at finde en stud tæt på den placering, du har valgt. Hold beslaget på det nøjagtige sted og mærke hullerne, hvor du vil bore.

Fastgør 1/4-tommers borekronen til kraftboringen. Hold boret fast og bor gennem de steder, du har markeret. Sørg for at boret er perfekt lodret, når du borer. Hvis du ikke føler nogen modstand, mens du bor, skal du vælge en anden placering, du sandsynligvis ikke er på en stud.

Brug stikknøglen til at montere bolte i huller, du har boret. Hold beslaget fladt mod loftet, når du installerer den første bolt halvvejs. Skru den anden bolt halvvejs for at sikre, at installationen går korrekt. Afslut skrue begge bolte ind i loftet.

Fastgør de hængende kæder til D-ringene på den tunge taske med S kroge. Brug fatnøglen til at holde monteringsbolten og tag møtrikken med din justerbare nøgle. Støtte den tunge taske med trappestigen, når du lægger O-ringen på de tunge hængende kæder i midten af ​​beslaget. Udskift monteringsbolten og stram til sikker pose.