Hvordan man laver en gallon af limonade kost

Master Cleanse Diet, eller Lemonade Diet, har eksisteret i en årrække. Harvard Medical School siger, at der er få beviser for at understøtte denne type afgiftning, idet det hedder, at undersøgelser af fastende diæt viser en sænkning af den basale metaboliske hastighed eller metabolisme. Men Sonoma State University rapporterne øger generelle generelle sundhed og fitness efter to eller tre dage af afgiftning. Det erkender, at hvis det ikke gøres ordentligt, er der risiko for dårlig ernæring og mangel på energi. Lemonade diæt anbefales i tre til fem dage og ikke mere end 10. Rådfør dig med din læge, inden du begynder.

Rens gallonbeholderen med varmt sæbevand. Skyl, tør og sæt den til den ene side.

Placer de otte citroner på skærefladen. Brug kniven til at skære hver en halv. Tag hver citronhalvdel og klem saften i den lille skål. Brug af skålen til at indsamle saften giver dig mulighed for at udvælge og kassere citronfrøene, inden du lægger saften til gallonbeholderen. Hæld saften i beholderen.

Mål 2 kopper af lønklasse sirup i lønklasse B, og læg dem i gallonbeholderen med citronsaft. Hvis klasse B-ahornsirup ikke er tilgængelig, er økologisk ahornsirup en passende erstatning.

Mål 1,5 tsk. Økologisk cayenne peber. Tilsæt det til blandingen i gallonbeholderen. Cayenne peber er rig på vitaminerne B og C og kan medvirke til at øge blodets strømning.

Brug blandeskeden til at omrøre blandingen, indtil den er godt blandet. Opbevar limonaden i køleskabet mellem hældninger.