Hvordan man laver en kalvekødshamburger

Kalvekød er et glimrende valg til en hamburger, fordi den har en rigere smag end bøf eller kalkun. At lave kalvekød hamburgere tager lidt planlægning, fordi de holder sammen bedre, hvis du køler blandingen, inden du danner pattiesne. Kokken Gordon Ramsay anbefaler ikke at tilsætte salt, når du forbereder kalvekød hamburgere, fordi det trækker fugt fra kødet. Jordkvalitets hamburgere er ikke sværere at lave end hjemmelavede hamburgere, og de er lige så enkle at lave mad.

Placer jorden kalvekød i en stor skål.

Tilsæt hakkede løg, hakket hvidløg og peber efter smag og bland dem forsigtigt med hænderne. Klem ikke kalvekødet, fordi for meget håndtering kan gøre det grødet. Dæk skålen med plastfolie og læg den i køleskabet i 30 minutter.

Fjern kalvekølet fra køleskabet og form det i patties højst ¼ tommer tykt.

Opvarm en stegepande over medium høj varme i 15 til 20 sekunder.

Tilsæt lige nok olivenolie til den varme stegepande, så den næsten ikke dækker bunden. Varm olivenolie, indtil du kan lugte det.

Læg kalvekødene i den varme olie. Drys en generøs mængde Worcestershire sauce over pattiesne for at krydse dem. Den dybe salt tang af Worcestershire sauce går særlig godt med kalvekød.

Kog kalvekødene i tre til fem minutter og vend dem derefter med en pandekager.

Kog kalvekylling burgere i yderligere tre til fem minutter, eller indtil et øjeblikkeligt termometer læser mindst 160 grader Fahrenheit.