Hvordan man laver en volleyball spike træner

Volleyball spike trainers tillader spillere at øve og udvikle deres færdigheder til spiking bolde på nettet. Typiske træner består af en vægtet base og lodret oprejst med en slagarm, der suspenderer en volleyball over nettet på elastikledninger. Selvom mange fremstillede spike trainers har en rullende base og højdejusteringer, kan prisen på en fremstillet enhed måske ikke være praktisk for mange entusiaster eller uafhængige hold. Den gennemsnitlige gør-det-selv-bygherre kan gøre en robust volleyballspike træner med materialer og dele, som du finder i hjemmet centre og sportsudstyr udløb.

Stående og støtteben

Påfør rørforbindelsen på trådene i den ene ende af et 1 1/2-ved-96-tommers gevindstøbt stålrør, der anvendes til opretstående. Skru en 1 1/2-tommers albue på enden af ​​røret med hånden. Stram albuen med en rørnøgle.

Hitting Arm

Påfør rørforbindelsen på trådene i den ene ende af et 1 1/2-by-24-tommers gevindstålrør, der tjener som støttebenet på bunden af ​​oprejstret. Skru enden af ​​stykket ind i den åbne ende af albuen med hånden. Stram det med rørnøglen.

montage

Opsæt en kraftboremaskine med en 1/4-tommers borekrone. Bor to huller til bolte, der fastgør et ben på den slagende arm inde i den øverste ende af oprejstningen. Bor et hul 3 tommer fra enden af ​​oprejst og det andet hul 18 tommer fra den første.

Grundlag

Sæt opretstående og støttebenet til side for nu.

Markér steder for to 90-graders bøjninger på et stykke 1-by-88-tommers EMT galvaniseret rørledning med en felt-tip markør. Markér den første bøjning 36 inches fra den ene ende af stykket. Markér den anden bøjning 18 tommer fra den modsatte ende af stykket.

Bøj ledningen 90 grader ved 36-tommers mærket med en rørbøjle. Bed en assistent om at stabilisere ledningen på jorden med en fod og hold den 36-tommers sektion lodret.

Bøj den modsatte ende af røret lige op til 90 grader ved din 18-tommers mark for at danne den tresidede slagarm.

Bor et 1/4-tommers hul 2 inches fra enden af ​​18-tommers ben af ​​armen. Mål 16 tommer fra armens øvre del og bore et tilsvarende hul i armens 36-tommers ben.

Installer 3/8-by-2-inch øje bolte i hvert hul på benene på den ramte arm med øjnene vendt indad. Fastgør øjenboltene med nylonlåsemøtrikker, som du strammer med en justerbar nøgle.

Placer stålrøret oprejst på en plan overflade med støttebenet, der peger på den ene side. Indsæt det 36-tommers ben af ​​den slagende arm ind i toppen af ​​oprejst. Placer armen med den øvre sektion og 18-tommers ben, der peger i den modsatte retning af stålrørens støtteben.

Placer den øvre sektion af rammearmen 16 inches fra toppen af ​​stålrøret opretstående. Brug de tidligere borede 1/4-tomme huller i oprejsten som referencer, og bor 1/4-tommer huller i armens 36-tommers ben for to fastgørelsesbolte.

Fastgør det 36-tommers ben af ​​den slagende arm i oprejst med 1/4-by-2-tommer maskine bolte og nylon låsemøtrikker.

Anbring et 24-til-36-tommers plastblandingsrør på fladt underlag. Bland et parti af konkret efterhullet blanding i karret. Bland partiet til medium konsistens. Tilsæt beton og vand, mens du fortsætter med at blande partiet og fylde karret.

Bed assistenten om at hjælpe med at stabilisere opretstående lodret, da du glider støttebenet ind i den våde beton. Manipulere spike træner, så støttebenet er helt nedsænket i betonen med den rammende arm, der peger væk fra karret.

Plumb oprejst med et 48-tommers niveau. Bøj den opretstående på tre sider med 2-til-4-tommers tømmer, som du placerer diagonalt imod oprejst. Lad betonen helt helbredes, før du fjerner bøjlerne.

Stil en A-ramme stige under rammen. Tilslut klipene på snoren af ​​en spike træner volleyball til øjenboltene på rammen. Flyt stigen ud af vejen. Grip kanterne på plastikbassinet, og skub spids trænet i position på volleyballnettet.