Hvordan man laver frugt smoothies for at tabe sig

Når du prøver at slanke, er det vigtigt at få kalorier at tælle. Hvis du køber en smoothie på en cafe, risikerer du at spilde kalorier på en drik, der er farvet med madfarvestof og smagt med sukkerholdige sirupper i stedet for ægte frugt. Lav din egen frugt smoothie hjemme for at sikre, at den er fyldt med vitaminer, mineraler, protein og andre næringsstoffer, der er afgørende for et sundt vægttab.

Hæld mælk i blenderens skål. En kop skummetmælk har kun 90 kalorier, men 8 gram protein, som vil hjælpe med at holde din mave fuld. Derudover har 1 kop 129 milligram calcium – et mineral, der er afgørende for knogler og tand sundhed. Hvis du er laktoseintolerant, skal du bruge usmagret sojamælk i stedet.

Scoop i mere high-protein mejeri. Nonfat græsk stil yoghurt og cottage cheese er begge vægttab superstjerner, der hjælper med at fylde din mave uden at tilføje en masse kalorier. En 6-ounce servering yoghurt har 15-20 gram protein, mens en kop hytteost har 15 gram protein til kun 104 kalorier. Undgå sukkerholdige, aromatiserede yoghurt og vælg klare, usøte sorter.

Bland i nogle korn. Havregryn kan virke som en mærkelig smoothie ingrediens, men kornet er en god kilde til protein og hjerte-sund fiber. En kop havre kogt med vand har 160 kalorier, 6 gram protein og 4 gram fiber. Kør blenderen i et par minutter for at indarbejde havre helt i din smoothie.

Kast en halv kop blåbær ind i blenderen for en dosis kræftbekæmpende antioxidanter. Andre bær, herunder hindbær og brombær, er ligeledes rige på antioxidanter og fremragende kilder til hjerte-sund fiber.

Gør smoothiecreme med skåret banan. Denne frugt er fyldt med blodtrykssænkende kalium.

Skær kiwi og jordbær – begge rigt på vitamin C – i din smoothie. Papaya, en anden god kilde til C-vitamin, indeholder også et vigtigt B-vitamin kaldet folat.

Det grundlæggende

Befæst med frugt

Tilsæt et stænk frugtjuice. Klem en hel orange ind i blenderen for en dosis C-vitamin og kalium. Store købte saft er en anden mulighed, men undgå varianter med tilsat sukker. Stok med 100 procent frugtjuice.