Hvordan man løser problemer med teenageforhold

Tonårene er kritiske, hvor drenge og piger først lærer om kærlighed og romantiske forhold. Dating blandt teenagere er ofte intens og kan være fyldt med drama. Forældre føler naturligvis, at det er deres pligt at hjælpe deres børn med, hvad der opstår i deres liv. Forældre skal dog gå en fin linje, når de underviser og styrer deres teenagere i dette sarte område. Lær nogle teknikker til at hjælpe dine voksende problemer med at løse problemet med voksne.

Kommuniker med din teenager. Insistere på ærlighed og fuld åbenhed om relationer og de problemer, der følger med dem. Lyt nøje til hvad dit barn siger for at hente spor til problemer, som din teenager måske er tilbageholdende med at afsløre i starten.

Indstil dating retningslinjer for din teenager. Family Guide hjemmeside anbefaler dig at diskutere disse med din teenager. Hun bør have klare regler om dating, herunder et udgangsforbud. Dette vil hjælpe med at undgå forholdsproblemer, der kan opstå, når teenagere ikke har klare grænser.

Inviter din teenagers dato for at dele tid med din familie. Få kendskab til dette barn, der er blevet så vigtigt i din teenagers liv. Indsamle alle relevante oplysninger om datoen, herunder hans fulde navn, adresse og skole og jobinformation som relevant.

Overvåg den hastighed, hvor dit barns datingforhold skrider frem. University of Florida’s Family Youth og Services hjemmeside anbefaler gruppedatoer specielt til yngre unge. Teenagere, der kommer for tæt for hurtigt, vil sandsynligvis have mange flere konflikter end dem, hvis forhold udvikler sig langsommere. Forklar dit barn, at hun og hendes partner skal udvikle en solid venskabsbase, før de vil være klar til at håndtere et stabilt langsigtet forhold.

Mød med forældrene til den person, dit barn er dating på. Sørg for at alle er på samme side om forholdet. Du skal etablere en rapport med det andet sæt af forældre, så du kan kommunikere effektivt med dem, når problemer med dine børn opstår.

Instruér dit barn til at tænke før man handler, især når relationer bliver intense, og der opstår problemer. Han bliver nødt til at beskytte mod at begå ødelæggende handlinger som vandalisme, når de er i en tvistens varme.

Drøft prioriteringer med din teenager. Hjælp hende med at forstå, at dating er en del af hendes liv, der skal afbalanceres mod skole, familie, venner og ekstracurricular aktiviteter, såsom sport. Teenagere, der sætter al deres energi i et datingforhold, vil i sidste ende blive skuffede og vil lede etdimensionelle liv.