Hvordan man løser tørre kamme i negle

Forfølgelsen af ​​glatte, velplejede negle er et uendeligt mål for mange. Desværre er manicure kun så godt som neglene under dem; hæmmene i negle ser endnu mere udtalt ud, hvis der anvendes poler. De fleste sømhuller er mere af en gener end et signal om et helbredsproblem og er ofte et genetisk arvelige træk. Brug de rigtige værktøjer og teknik til at fjerne dem uden at skade dine faktiske negle.

Fjern enhver eksisterende neglelak ved hjælp af en bomuldskugle mættet i neglelakfjerner. Du må buff den faktiske negle for at fjerne højder, som du ikke kan gøre, hvis de er polerede.

Vask dine hænder grundigt med sæbe og vand for at fjerne snavs eller neglelakfjerner, hvis det er relevant. Tør dine hænder på et rent håndklæde.

Påfør en lille pin dråbe af cuticle creme eller en negleolie, såsom mandel, direkte til spidsen af ​​hver fingerspik.

Massage olien eller fløden over hele negle sengen for at fugtiggøre det og forhindre revner og skrælning. Dette vil også hjælpe med at berolige enhver tør hud eller hængelæns.

Pick up en fin-grid pude nail fil i den ene hånd og hold den over toppen af ​​et af dine negle. Bøj forsigtigt neglen fra hjørnerne mod midten ved hjælp af et “x” mønster. Løft sømfilen helt op efter hvert slag, og anvend ikke mere end fire til seks slag, så du ikke filer gennem neglen. Gentag processen for at buffre hver resterende negle.

Gentag bufferprocessen en gang om ugen, indtil ryggen ikke længere er synlig.

Ved påføring af polish skal der først påføres et fyldstofprodukt.