Hvordan man måler et vægtbælte til min størrelse

Vægtremme giver støtte til underkroppen og reducerer lavt rygspænding ved at komprimere bukemusklerne. De er særligt nyttige, når du udfører squats eller overhead barbell elevatorer. Vægtremme hjælper vægtløfterne med at opretholde den rigtige form under løft og forhindre hyperextension af underkroppen under overheadhejsene. Ved at bære et vægtbælte gør du også mere opmærksom på din kropsholdning, mens du løfter. At vælge den rigtige størrelse vægt bælte er vigtigt for komfort og sikkerhed. Et vægtbælte skal bæres tæt for at maksimere ydeevnen. Vægtremme bør kun anvendes i korte perioder og under maksimale eller submaximale løft, som i knebøj eller dødløfter.

Kør målebåndet omkring din midter, krydse over din navle. Pust normalt ind, hold ikke din mave ind og komprimér ikke din mave ved at trække målebåndet for stramt. Dette giver dig den mest præcise talemåling og hjælper dig med at vælge den korrekte størrelse vægt bælte.

Bær dit trænings tøj, når du køber dit bælte. Disse vil være, hvad du vil bære, når du bruger vægtbæltet og giver dig den mest præcise pasform.

Find de bælter, der matcher din taljenmåling. Vægtrembredder varierer mellem 4 og 6 tommer. Langt folk bør bruge en 6-tommers bredde; kortere mennesker har brug for en 4-tommers bredde. Vælg den bredde, der svarer til din højde.

Vælg et nylon eller læder vægt bælte. Læder er tungere og har støtte, der er mere solid. Nylon er lettere og har noget at give i stoffet. Nylonbælter vil lægge mindre pres på dine hofter.

Prøv vægtremmen og fastgør den så den passer godt. Sådan skal det bæres ved løft. Bæltet skal være tæt og understøt nedre ryg. Øv en vægtløftning bevæge sig, som du ville gøre, mens du bruger bæltet. En passende passende vægt bælte vil ikke skære i dine ribben.