Hvordan man mash yukon guld kartofler med skindene på

Det gule kød af Yukon Gold kartofler giver dem en smøragtig smag, der gør disse kartofler til et sundt valg til mashing. Du behøver ikke engang at skrælle dem. Du kan tilberede disse canadisk-fødte favoritter i deres skind for at bevare deres næringsstoffer, herunder kalium, C-vitamin og fiber, og til en hurtigere forberedelsestid. På grund af deres naturlige fugt kræver Yukon Gold kartofler minimal mængde mælk og smør, eller du kan give dem en italiensk vridning ved at hoppe over disse traditionelle ingredienser i stedet for hvidløg, olivenolie og Parmigiano-Reggiano ost.

Kog kartoflerne. Skyl dine Yukon Gold kartofler under koldt rindende vand og vask dem med en grøntsagsbørste. Skær de ubælgede kartofler i store bidder og læg dem i en stor gryde. Til ekstra smag tilsættes to skrællede fed hvidløg. Fyld gryden med tilstrækkeligt koldt vand til at dække kartoflerne med ca. 1 tommer. Tilsæt salt og bring kogt vand. Når vandet koger, sænk flammen og lad dem simre, delvist dækket, i ca. 15 til 20 minutter. Tjek for doneness med en gaffel eller metal spyd. Kartoflerne skal være ømme.

Afløb kartoflerne, hold nogle af det kogte vand på siden for at fugte dem med under mashing efter behov.

Vend kartoflerne tilbage til gryden.

Ryst gryden over medium varme for at tørre kartoflerne i ca. et minut.

Mos kartoflerne med din yndlings masker.

Bland smør til smag. Du kan have brug for mindre end forventet for disse allerede buttery kartofler. Som et alternativ til smør, varm olivenolie i en medium stegepande og sauté hvidløg i den indtil gylden. Rør blandingen i dine kartofler, top med Parmigiano-Reggiano ost og udelad det følgende trin.

Varm din mælk på komfuret eller i en mikrobølgeovn. Brug ca. 1/2 c. Pr. Lb af kartofler. Tilsæt cremefløde, hvis du ønsker det. Når du har mashed alle klumper ud af dine kartofler, tilføj den varme mælk og indarbejde den, indtil du når den konsistens, du kan lide.

Tilsæt salt og peber til smag.

Server straks kartoflerne eller hold dine kartofler varmt i toppen af ​​en dobbeltkedel, indtil du er klar til dem.