Hvordan man mister 5 pund ved at spise yoghurt og havregryn to gange om dagen

Nøglen til at tabe sig er at tage i færre kalorier end din krop brænder, hvilket ofte er lettere sagt end gjort. At vælge en kost fuld af næringsdigtige fødevarer vil hjælpe dig med at føle dig tilfreds, hvilket gør det muligt at holde dit kalorieindtag lavt. Havregryn og yoghurt er to fødevarer, der har vist sig at øge mæthed og øge vægttab mens slankekure, og som en del af en sund måltid plan kan de hjælpe dig med at tabe fem pounds over tid.

Havregryn og Yoghurt To gange om dagen for at tabe 5 pund

Ifølge Calorie Control Council, skal du forbrænde 3.500 flere kalorier, end du spiser for at tabe et pund. Oprettelse af et daglig underskud på 500 kalorier bør resultere i et 5 pund vægttab i cirka fem uger. Et måltid på 1 kop havregryn og 5 ounces almindelig, fedtfattig græsk yoghurt med 1/2 kop skivede bær vejer i omkring 350 kalorier. Måltidet giver også 20 gram protein, 39 gram kulhydrat, 5,5 gram fiber og 6 gram fedt. To måltider af havregryn og yoghurt, en 100-kalorie snack og en sund 500-kalorie middag vil tilføje op til en 1300 kalorier måltid plan. De fleste mennesker kan tabe sig på en 1300-kalorieplan. Afhængigt af aktivitetsniveauet kan mænd måske tilføje 200 til 300 flere kalorier ved at indtage en større middag eller højere kalorieindhold.

Daglig yoghurt øger fedtforløb

Yoghurt er en fremragende kilde til calcium og protein, to næringsstoffer, der har vist sig at øge kroppens metaboliske hastighed og øge fedt tab. En undersøgelse fra 2004, der blev offentliggjort i fedmeforskning, viste, at personer, der bruger en kaloriebegrænset kost højt i mejeriprodukter, tabte 70 procent mere vægt end dem, der begrænser kalorier alene. En anden undersøgelse offentliggjort i International Journal of Obesity i 2005 viste, at herunder yoghurt i en kalorieindhold koster signifikant fedtforløb, især i bagagerummet. For at undgå overskydende kalorier, smag din almindelig fedtfattig yoghurt med en dråbe honning, en sprinkling af kanel eller vælg en yoghurt med et kaloriefrit naturligt sødemiddel, såsom stevia. Græsk yoghurt giver endnu mere protein end traditionel yoghurt og mindre naturligt sukker.

Spise Havregryn til Vægttab

Havregryn er et fremragende vægttab mad på grund af dets fiberindhold. Den uopløselige fiber indeholdt i havregryn forsinker fordøjelsen og hjælper dig med at føle dig fuld i længere tid, og den kolesterolsænkende opløselige fiber kan hjælpe med at forbrænde maven fedt. Forskere ved Wake Forest Baptist Medical Center fandt, at kostvaner højere i opløselig fiber var forbundet væsentligt med lavere akkumulering af mavefedt over tid. Vælg gammeldags havre eller hurtig havre i stedet for pakket instant havregryn, som har tilsat salt og sukker. Sød din havregryn med en dråbe ahornsirup eller honning og top det med frisk frugt.

Afslut med en sund middag

Havregryn og yoghurt skal holde dig tilfreds hele dagen, men ødelæg ikke din plan ved at overindulge til middag. Vælg en fornuftig middag bestående af en magert proteinkilde, flere portioner af ikke-stivelsesholdige grøntsager og en lille portion stivelse eller fuldkorn. For eksempel er et 4 ounce grillet kyllingebryst med 1 kop dampet broccoli, en lille bagt sød kartoffel og en salat salat eller en 5 ounce grillet laksfilet serveret med 1 kop ristet asparges og 2/3 kops brun ris er Sunde middage, der vil holde dit vægttab på rette spor. Mål for en 500- til 700-kalorie middag afhængigt af dit aktivitetsniveau.