Hvordan man mister indre lår fedt med motion derhjemme

Når du er hjemme, har du muligvis ikke en masse udøvelse af udstyr, men du har kreativitet, og det er gavnligt, når det kommer til at smelte dit indre lårfedt. Spilplanen er at forbrænde kalorier og opbygge muskler med de begrænsede ressourcer, du kan finde i dit hus. Dette vil skabe tonede og tætte lår, hvilket kan hjælpe med at øge din selvtillid.

Gå udenfor og brug vejen foran dit hjem til at lave sprints. Sprints brænder et højt antal kalorier, øger din hvilende metaboliske hastighed og fremmer lean muskelmasse. Start med en lys fem minutters opvarmning, og kør så hurtigt som muligt i 30 sekunder. Reducer din hastighed til en langsom løbe i 60 sekunder og kør hurtigt igen. Alternativ frem og tilbage i 20 minutter og afslut med en let nedkølet jog. Træn i tre dage om ugen i uafbrudte dage.

Udfør et sæt sumo squats. Stå med dine fødder i en bred holdning og læg håndfladen i hånden foran brystet. Hold ryggen lige og abs, når du bøjer knæ og sænker din krop. Stop, når dine lår er parallelle med gulvet, stige op igen og gentag.

Brug et håndklæde til at lave en enkeltbenet squat. Anbring et håndklæde på en glat gulvflade og stå på den med din højre fod. Placer dine arme foran din krop som om du var boksning og skub håndklædet ud til din højre side, mens du bøj dit venstre knæ. Stop, når din venstre lår sidder parallelt med gulvet og glid håndklædet tilbage. Gentag for et sæt reps og skift sider.

Udfør laterale stepups på en stol. Stå med din højre side mod stolen og læg din højre fod oven på den. Tryk ned for at løfte din krop i luften og hold denne position i et sekund, mens dit venstre ben hænger ved din side. Sænk dig selv ned igen, gentag for et sæt reps og skift sider.

Lig på din side for at gøre adduktioner. Start på højre side og bevæg dit højre ben frem lidt. Prop hovedet op med din hånd og hæve dit højre ben 10 til 12 inches. Sænk dit ben, gentag for et sæt reps og skift sider. Hold benet lige, når du løfter det.