Hvordan man mister maven, ben og armfedt i to måneder

Når du forpligter dig til at tabe sig, vil du se resultaterne af dit hårde arbejde i en relativt kort periode. Du kan ikke specifikt målrette din mave, arme og ben til fedt tab, selvom du taber vægt proportionalt over hele din krop. Den eneste måde at miste maven, arm og benfedt om i to måneder er at reducere dit kalorieindtag og flytte mere. Ingen øvelser eller specifikke fødevarer hjælper dig med at slanke disse områder. Hvor meget din to måneders indsats påvirker udseendet af disse specifikke områder afhænger af din start størrelse og din særlige kropsform.

Mavefedt er anderledes end det pinchable, subkutane fedt, der findes på dine arme og ben. Subkutant fedt ligger lige under huden og er ikke forbundet med alvorlige sundhedsmæssige risici som mavefedt – også kaldet visceralt fedt – der sidder dybt i dit maveskalrum og omgiver indre organer. For meget mavesyre giver din risiko for at udvikle metabolisk Forstyrrelser, hjerte-kar-sygdomme og type 2 diabetes. Du kan forbrænde maven fedt gennem traditionelle vægttab taktik, især øget kardiovaskulær og total-body styrke motion og en kost, der eliminerer sukker og raffinerede korn. Abdominal øvelser vil styrke musklerne i området, men vil ikke brænde fedtet, der dækker dem. Belly fedt reagerer relativt hurtigt på disse traditionelle foranstaltninger, så du kan mærke en dråbe eller to i din buksestørrelse om to måneder.

Arm- og benfedt vil reagere på samme vægttabsplan, som du bruger til at tabe mavefedt, men det kan tage længere tid end to måneder for dig at se en betydelig forskel. Du kan bicep-curl og lunge på hver træning, men ingen motion brænder direkte af fedtet fra disse områder. En undersøgelse, der blev offentliggjort i et 2013-udgave af Journal of Strength and Conditioning Research, havde deltagere udøvet et ikke-dominerende ben for mere end 1.000 gentagelser tre gange om ugen i 12 uger. Deltagerne tabte vægt i deres overkroppe og faldt deres kropsfedtprocent, men de oplevede absolut ingen ændring i mængden af ​​muskel eller fedt i deres bearbejdede ben. Om to måneders trimning af kalorier og træning vil hjælpe dig med at tabe betydelige mængder ben Og armfedt afhænger af dine gener og hormoner. Vær sikker på, at selvom vægten du taber ikke kan ses i dine opfattede problemområder, kan tab af 5 til 10 procent af din vægt forbedre sundhedsmarkører, såsom blodtryk og kolesterol. Jo mere vægt du er nødt til at tabe, jo mindre andre kan mærke en reduktion over to måneder. Men for eksempel hvis du taber 1 pund om ugen i løbet af den tid og falder fra 140 til 132 pund – cirka 5 procent af din samlede kropsvægt – er du mere tilbøjelig til at se en dramatisk fysisk forandring i dine arme og ben . Men hvis du vejer 250 pund og taber de samme 8 pund, vil du se mindre af en fysisk forskel i dine arme og ben.

At tabe kun 1 kilo fedt brænder 3.500 flere kalorier, end du tager ind. De fleste mennesker kan skabe et underskud på 500 til 1.000 kalorier om dagen for at tabe 1 til 2 pund om ugen uden at spise for lidt og risikere deres ernæringsindtag, energi og livskvalitet. I løbet af to måneder vil det resultere i tabt mellem 8 og 16 pund. Hvor mange kalorier du skal forbruge hver dag for at skabe dette underskud afhænger af, hvor mange du brænder dagligt, hvilket er et spørgsmål om din størrelse, alder, køn og aktivitetsniveau . Større aktive unge mænd har en tendens til at forbrænde flere kalorier end små, stillesiddende ældre kvinder. Enhver, der forsøger at tabe sig, bør fokusere på en måltidsplan, der eliminerer højt kalorieindhold med lidt næringsværdi. Disse omfatter raffinerede korn – specielt hvidt brød, hvid pasta og bagt behandler – og sukkerarter, der forekommer i læskedrikke og desserter. I stedet indeholder en vægttabsplan en masse fiberrige vandige grøntsager for at hjælpe dig Føler dig fyldt med få kalorier. Brug sunde fedtstoffer som olivenolie til at lave din egen salatdressing. Vælg proteiner, der er lave i mættet fedt, såsom hvid fisk, skindløs fjerkræ, magre stykker af oksekød og tofu. Moderate portioner af fuldkorn, herunder vild eller brun ris og byg, erstatter raffinerede korn. På snack tid, hold dig væk fra forarbejdede energi barer, snack kiks og chips. Nyd snacks med almindelig fedtfattig yoghurt, små portioner af almindelig nødder eller frø og frisk frugt. Denne type plan giver en sund vægttab og lærer dig positive spisevaner, så du kan fortsætte med at tabe sig efter din tomånedersfrist, hvis du stadig har mere at tabe.

Målretning af bestemte kropsdele til motion giver ikke fedt tab i dette område, men et program der involverer hele din krop vil føre til overordnet fedtreduktion. Styrketræning alle de store muskelgrupper to gange om ugen hjælper dig med at opbygge muskler, som forbrænder kalorier effektivt i ro og hjælper med at øge dit stofskifte til at fremme vægttab. Jo mere du bevæger dig med kardiovaskulær træning, som jogging, rask gang eller dans, Jo flere kalorier du brænder. Mål for større end Centers for Disease Control and Prevention anbefalinger af 150 minutter totalt for ugen. Gå en time eller mere om dagen for at høste de fleste vægttab fordelene. En session eller to af intervalltræning hver uge kan også hjælpe dig med at brænde mere fedt end altid at lave en moderat træning i et stabilt tempo. Et papir udgivet i tidsskriftet Obesity i 2011 bemærkede, at intensiv træningsinterval, der indebærer vekslende korte udfald – som et minut – af ekstremt intens øvelse med en lige eller lidt længere genopretning, stimulerer fedttab bedst. Ligegyldigt hvilken type øvelsesplan du foretager, få clearance fra din læge først. At flytte mere hele dagen hjælper også med at give dig et metabolisk boost for at tabe pund. Tag trappen, tempo mens du er i telefon eller gå, i stedet for at køre, til den nærliggende deli til frokost.

Belly Fat Reduction

Arm og benfedt

En menuplan for vægttab over to måneder

Motion hjælper fedt tab