Hvordan man mister mest vægt på kortest mulig tid

Det første skridt i at tabe mest vægt på kortest mulig tid er at gøre en forpligtelse til processen. Når du har gjort det, er dine største allierede diætændringer og motion. Det er muligt at tabe med bare kostændringer eller bare motion, men de mest succesfulde bestræbelser involverer begge. Du bør afsætte en time hver dag til en form for fysisk aktivitet, selv om der ikke er behov for at gøre en krævende træning hver dag. For at sikre en hviledag hver uge, bør du inkludere mindst en dag, hvor du kun gør de mildeste former for motion, såsom at gå.

Træn med tid og intensitet i tankerne. Ja, længere træningstider vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, men mere intensive sessioner brænder flere kalorier pr. Minut og derved bedre udnytter din tid. Planlæg at udføre stabil kardiovaskulær træning, såsom løb, gå, cykle, svømme eller anden aerob aktivitet, som du kan lide i 30 til 60 minutter tre eller fire dage om ugen. Skub dig selv lidt ud over din komfortzone ved at øge din hastighed, tilføje hældning eller modstand over for din træningsmaskine eller tilføje et par minutter til din planlagte træningstid.

Udfør en højintensitetsinterval træning to dage om ugen. Kør, svøm eller cyklus, men efter din opvarmning kan hastigheden øge op til ca. 80 procent til 90 procent af din maksimale hastighed i et minut, og sænk derefter til ca. 50 procent af maksimumet i et minut. Alterner mellem de to i alt otte runder. Denne type arbejde forbedrer din aerobic og anaerobe fitness kraftigt og øger dit stofskifte i resten af ​​dagen.

Arbejdsstyrkestræning i din rutine to dage om ugen, målrettet mod alle større muskelgrupper – herunder ben, arme, ryg, skuldre og mave. Sammensatte øvelser, der arbejder mere end en muskel ad gangen, hjælper dig med at få muskler på kortere tid. Prøv squats og lunges for skinkerne og benene. For overkroppen, prøv bænkpresser til brystet, arme og skuldre og pull-ups og push-ups til ryg, arme og bryst. For maverne, prøv planker, som også arbejder skuldre og ben.

Spor dine kalorier religiøst. Hvis du har en smartphone, skal du downloade et vægttab-app, der giver dig mulighed for at indtaste dine mål for vægt og alder og vægttab. Indtast derefter de fødevarer, du har spist og den øvelse du har gjort, og lad appen beregne dine netto kalorier for dagen. Hvis du ikke har en smartphone, skal du bruge en online “kaloribehov” -regnemaskine til at bestemme, hvor mange kalorier du skal bruge til at opfylde dit mål. Skriv ned alt, hvad du spiser hver dag, og brug derefter en online “kalorier i fødevarer” -regnemaskine for at finde ud af, hvor mange kalorier du har forbrugt. For at tabe 1 pund fedt, skal du oprette et underskud på 3.500 kalorier, hvilket betyder at du brænder 3.500 mere, end du har spist.

Brug din kalorierapp eller kalorieregninger til at foretage ændringer i din kost. Som du sporer dine kalorier, vil du opdage, at grøntsager og frugter er lave i kalorier, så du kan spise flere af dem. Lager køleskabet med nem adgang til fødevarer, såsom æbler, bananer eller gulerodspind, så du kan snacke på dem, når du bliver sulten. Udskift sen-nat snacks og højt sukker og fedtfattige fødevarer så meget som muligt.

Drik masser af vand. At være dehydreret kan få dig til at føle sig træt og holde dig fra at være motiveret til at fuldføre din træningsrutine. Det amerikanske råd om motion anbefaler mindst 17 til 20 ounces to til tre timer, før du træner og 8 ounce 20 til 30 minutter før din træning.