Hvordan man mister væskeretention

Vandretention, der også almindeligvis betegnes som ødem, er en tilstand, hvor for meget væske bliver trukket og fanget i dit kropsvæv, hvilket resulterer i udseende og følelse af hævelse. Selvom vandretention kan ske i nogen del af din krop, er det mest mærkbar, når det forekommer i områder som dine fødder, hænder ankler og ben. Når du har at gøre med væskeretention, kan du gå om at reducere hævelsen på flere forskellige måder.

Skær dit saltindtag til et niveau, der er mindst under 2,300 mg natrium pr. Dag, anbefalet af Centers for Disease Control and Prevention. Overskydende salt i din krop tiltrækker og holder vand, øger problemer med væskeretention samt problemer med blodtryk, da salt tiltrækker overskydende vand ind i blodbanen.

Prøv en urtemedicin for at hjælpe med at øge din vandudskillelse. University of Pittsburgh Schools of Health Sciences anbefaler urter, der menes at være naturlige diuretika som rosmarin, enebær, goldenrod, mælkebøtte blad, persille og buchu.

Massage det hævede område fast men forsigtigt i retning mod dit hjerte. Disse bevægelser kan medvirke til at dræne vand fra det berørte væv.

Bestræb dig på at medtage mindst 8 til 9 kopper vand otte gange om dagen i din kost. Når du forbliver hydreret, reducerer du dine risici for, at din krop fortsætter med at holde fast på vandet, og foreslår statsregeringen i Victoria’s Better Health Channel.

Tal med din læge om diuretika medicin. Diuretika øger mængden af ​​både vand og natrium, dine nyrer producerer, hvilket hjælper med at fjerne overskydende vand, der bidrager til væskeretention.