Hvordan man øger kvindelig sexdrev efter at have et barn

Tiden efter fødslen er en glædelig og følelsesladet tid. Efter ni lange måneder af graviditet, vil du hilse på din babys ankomst med stor forventning. Det kan virke umuligt at noget kunne få dig til at ønske de dage, da du stadig var gravid. Desværre markerer tiden efter levering ofte en drastisk ændring i deres seksuelle lyst. Mens de fleste kvinder — og mænd — forventer ændringer i deres sexliv umiddelbart efter barnets fødsel, da ugerne bliver til måneder, er det normalt for begge parter at spekulere på, hvornår, og hvis ting vil vende tilbage til det normale .

Tal med din læge. Antag aldrig, at et tab af libido er alt i dit hoved. Tal med din læge om, hvordan din libido har ændret sig siden du fødte. Din læge kan hjælpe med at udelukke fysiske problemer og forsikre dig om, at lavere libido er normal efter fødslen.

Behandle træthed. Nap i løbet af dagen eller bede din partner om at overtage nogle af de natlige feedings, så du kan få nok hvile. Det er umuligt at se frem til sex, når du er søvn berøvet.

Fjern trykket. Tal ærligt med din ægtefælle om din mangel på sexdrev. Husk, han er også en ny forælder, og oplever sandsynligvis også mange modstridende følelser. Beroligende din ægtefælle, som du finder ham attraktiv og arbejder på at øge din sexdrev, kan hjælpe med at lette presset på jer begge.

Forbered dig på sex. Før du rammer arkene, tag dig tid til et varmt bad, et glas vin eller noget andet, der vil hjælpe dig med at slappe af og få dig i humør. Denne type præp arbejde kan virke som spild af tid, men det er vigtigt at hjælpe din kropsovergang fra “mommy mode” til kone og elsker.

Brug et smøremiddel. Det er svært at se frem til noget, der er smertefuldt. Hormonelle ændringer efter fødslen kan gøre samleje ubehageligt. Tilføjelse af smøring kan lette ubehaget og gøre sex mere behageligt.

Bare gør det. Sexdrev er kompliceret, og nogle gange, hvis du ikke bruger det, mister du det. Du skal muligvis gå videre og have sex undertiden, selvom du ikke er i humør. Ingen forventer, at du deltager i noget, du ikke ønsker at gøre, men nogle gange tager det lidt for at få libido tilbage i gear. Når du først kommer over forhindringen i at ikke være i humør, kan du bare finde ud af, at du nyder dig selv.