Hvordan man opbevarer avocados ved frysning

Når frosne er hensigtsmæssigt, varer avocados i måneder med deres friske smag bevaret. Brug dem til at gøre guacamole, i salater, dips og dressinger eller til top sandwiches. Frysning avokado kræver særlig pleje, da slutresultatet kan blive brunt og uappetitabelt. Producenterne af Haas Avocados og National Center for Home Food Preservation anbefaler begge at suge avocadoer inden frysning for det bedste resultat. Frysning av avocados hele eller i skiver eller i forberedt guacamole anbefales ikke.

Vask ydersiden af ​​avocadoerne med køligt rindende vand og tør dem tørt med et rent håndklæde.

Skær avocados i en halv med en skarp kniv, skiver i længderetningen fra den smalere ende nedad i midten. Drej og roter avokadoerne for at trække de to halvdele fra hinanden.

Placér en ske under kassen og skub den ud. Kassér gruben.

Scoop avocado kød ud af skræl med en ske.

Placer avocadokød i en fødevareprocessor eller blender.

Tilsæt 1 el. Af citron eller limejuice per avocado til blenderen eller fødevareprocessoren.

Puree avocados og saften, indtil blandingen er glat for jævnt at fordele saften med avokadoerne. Dette forhindrer, at avokadoerne bliver brune, mens de er frosne.

Scoop de pureed avocados i en fryser-sikker, lufttæt beholder, der efterlader mindst 1/2 tommer i hovedrummet for at muliggøre ekspansion. Tæt beholderen tæt, klem eventuelt ud af overskydende luft.

Anbring beholderen i fryseren.