Hvordan man opbevarer pandekager

For at spare tid og penge skal du lave pandekager i batcher og opbevare dem i fryseren til senere brug. Dette eliminerer behovet for at lave frisk pandekagefed ofte og holder dig fra at købe dyre frosne produkter. Opvarmet frosne pandekager og tilsæt toppings, såsom bær, bananer, piskekrem eller sirup. Korrekt opbevarede pandekager beholder deres tekstur og smager det samme som den dag de oprindeligt var kogte.

Lad pandekagerne afkøle til stuetemperatur inden opbevaring. Varm gør pandekagerne sammen når de stables, hvilket kan resultere i ufuldkomne pandekager, når du adskiller dem senere.

Vælg en opbevaringsbeholder, der er stor nok til at holde alle pandekager eller bruge mere end en beholder. En plade med en inverteret skål over de øverste værker, eller brug en kageholder, som vil gemme flere stak pandekager.

Stak pandekagerne i opbevaringsbeholderen og læg et stykke vokspapir mellem hver pandekage. Vokspapiret skal være så stort som pandekagen. Hvis du har en 5-tommer rund pandekage, skal du bruge en 6- til 6-tommers vokspapir til at beskytte hele pandekagen.

Placer pandekagerne i køleskabet eller fryseren. Pandekage smør indeholder letfordærvelige ingredienser, såsom mejeri og æg, så spis dem inden for fem dage, hvis du opbevarer dem i køleskabet. Opbevar pandekager i så lang tid som to måneder i fryseren.