Hvordan man ryger svin loin på en propan grill

Svinens lændeafsnit udgør størstedelen af ​​svinens ryg og er adskilt i tre sektioner: knivenden, mørbensenden og midtdelen. Løkken er den mest ømme og lækre del af grisen og er modtagelig for at være overcooked og tørret ud let. Heldigvis kan du langsomt stege en svin loin ved at ryge den over indirekte varme. Selvom denne teknik normalt anvendes på trækulgriller, kan du ændre din propangrill for at opnå de samme resultater.

Forbered svin loin før forberedelse af grillen. Du kan marinade svinekød i et par timer før grillning, eller du kan bare dække det i svinekød. Hvordan du smager svinekød vil ikke påvirke rygningsprocessen.

Fjern ristene og opvarmningsstativet fra grillen. Placer den lille brødformede kagepande helt til venstre over brænderne og udfyld resten af ​​rummet med lasagnebakkerne. Du skal kunne passe to lasagnebræt i grillen.

Placer en af ​​grillristene tilbage over lasagnebakkerne langs, så kagepanden er let tilgængelig, da det er her, hvor flisene skal holdes, og de skal genopfyldes under rygningsprocessen.

Placer flisene i en skål og lad dem sive i ca. 30 minutter. Sæt en håndfuld af gennemblødte flis i bunden af ​​kagepanden. Tillad et lille rum mellem chips for at sikre, at de ikke forstyrres, så de ryger ordentligt.

Dæk kagepanden med aluminiumsfolie og poke huller over hele toppen. Placer kagepanden tilbage i grillen, og fyld lasagnebrætene næsten til randen med vand eller anden smagsvæske.

Indstil venstre brænder på “Høj” og vent indtil røg begynder at komme ud af rygeren. Når der er røg, læg svinekanten på grillen over lasagnebakkerne, og luk låget. Placer det elektriske termometer inde i grillen og juster brænderen for at opnå en indvendig temperatur på 225 F.

Fjern kagepanden og udskift træflisene hvert 45 minutter eller deromkring. Lad kødet koge i ca. tre timer, og drej det om. Fortsæt med at ryge kødet, indtil den indre temperatur når 160 F på køttermometeret.

Fjern svin loin fra grillen og lad det køle af i ca. 10 til 15 minutter før servering.