Hvordan man sænker b6

Vitamin B6, også kaldet pyridoxin, er en vigtig komponent til dit helbred. Dette vitamin hjælpemidler i omdannelsen af ​​fødevarer til energi, opretholder sunde hår, hud og øjne og renser leveren. Det er også ansvarlig for normal hjernefunktion og udvikling samt produktion af røde blodlegemer. I udviklede lande er vitamin B6-mangel sjælden, da det er rigeligt i alle typer fødevarer. I stedet er overforbrugende vitamin B6 mere sandsynligt. Ikke desto mindre bør du altid kontakte din læge, før du reducerer dit indtag af vitaminer.

Stop med at tage vitaminer B6 kosttilskud, herunder multivitaminer, tabletter, bløde geler og pastiller. Typiske navne anvendt i stedet for dette vitamin omfatter pyridoxal, pyridoxamin, pyridoxinhydrochlorid og pyridoxal-5-phosphat.

Begræns dit indtag af fødevarer rig på vitamin B6, såsom befæstede korn, bananer, laks, kalkun, kylling, kartofler, spinat og hasselnødder. For eksempel kan 1 kop beriget korn indeholde op til 2,5 mg pyridoxin ifølge Linus Pauling Institute.

Drik vand for at hjælpe med at skylle overskydende vitamin B6 fra kroppen. Da denne forbindelse er vandopløselig, er urin det primære middel til udskillelse, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Det tager typisk kroppen mellem 15 og 25 dage for at eliminere ubrugt pyridoxin. Drikk otte, 8-oz. Glas vand om dagen som en del af en sund kost.