Hvordan man ser yngre ud af naturen

To personer i samme alder kan til tider virke som om de er år, selv årtier fra hinanden i alderen. Dette kan skyldes genetik, underliggende medicinske forhold, livsstil og en kombination af alle disse faktorer. Den nemmeste måde at se yngre ud, er at leve en sund livsstil og tage sig af din krop. Når din krop er sund indeni, vil den afspejle sundhed og vitalitet udenfor – hvilket gør du mere ungdommelig. Balance sunde vaner, motion og en sund kost at se yngre ud af naturen.

Stræb efter omkring syv eller otte timers søvn hver nat. Når du ikke får nok søvn, bliver din krops produktion af væksthormon bremset, fordi den udskilles under en dyb slumring. Væksthormon hjælper kroppen med at helbrede og forynge sig selv. Ifølge Cedars-Sinai Medical Center har personer med mangel på væksthormon en højere procentdel af kropsfedt omkring taljen og mindre muskelmasse. Dette kan føre til et svagt, blødt, slidt udseende.

Træn for at se yngre ud og hold din krop mere ungdommelig. Øvelse kan hjælpe med at holde dig i en sund vægt, overvægtige mennesker har en tendens til at se ældre ud end de er. Motion kan reducere din risiko for at udvikle sygdomme, der kan forværre dig. Det forbedrer også cirkulationen og holder dine muskler fast og tonet, hvilket giver dig et mere ungdommeligt udseende.

Spis fem portioner frugt og grøntsager dagligt. De er fyldt med antioxidanter og kræftbekæmpende egenskaber, som kan hjælpe dig med at se yngre ud. Antioxidanter er næringsstoffer, som neutraliserer skadefremkaldende frie radikaler på et cellulært niveau. Antioxidanter kan hjælpe dig med at se yngre ud, fordi frie radikaler får kroppen og huden til alderen hurtigere. Frugter og grøntsager, der er særdeles høje i antioxidanter, omfatter bær, druer, granatæble, kale, spire og rødkål.

Drik mindst otte kopper vand dagligt. Vand hjælper med at transportere ilt til huden, så det ser yngre og sundere ud. Undgå koffein, overskydende alkohol og andre diuretika, som kan forøge huden selvom dehydrering.

Undgå overskydende solbeskyttelse og cigaretter. Solens UV-stråler kan beskadige og brænde huden, så brug en SPF solcreme lotion for at beskytte din hud, hvis du går udenfor i længere tid. UV stråler og cigaretter indeholder kræftfremkaldende stoffer, som kan forværre kroppen og huden.