Hvordan man slår ned quadriceps

Lårmusklene, de største muskler i kroppen, kan løsne sig fra overflødige fedtlag, eller hvis du løfter rigtigt store vægte. Hvis du vil tabe bulk og slanke dine lår til et godt set ben, der passer bedre i dit tøj, skal du ikke fortvivle. Ved at vedtage en regelmæssig kardiovaskulær rutine- og konditioneringsøvelse og spise en sund kost kan du alligevel opnå dit slankeste sæt ben.

Pilates

Indarbejde pilates øvelser i din ugentlige træning regime. Pilates er et konditioneringsprogram, der har til formål at strække og styrke musklerne samt rette muskulære ubalancer. Pilates øvelser til quadriceps kan forlænge musklerne ved at strække fronten af ​​låret. Pilates kan også slanke lårene, der konstant kontraherer ved at træne hamstrings og gluteal muskler til ild i korrekt rækkefølge, hvilket reducerer arbejdsbelastningen af ​​quads under øvelser og daglige aktiviteter. New York Pilates foreslår at gøre bækkenfliser og lunger for at modvirke en bageste bækkenhældning, der får hoftebleksormusklerne til at stramme overdrevent.

Tilføj mere cardio til din træning regime. Kardiovaskulær træning øger hjertefrekvensen, hvilket øger metabolismen for at forbrænde flere kalorier. Det er ligegyldigt, hvor tonet dine quadricep muskler er, hvis de har et lag fedt over dem. Brænde ekstra fedt med moderat intensitetsøvelse fem gange om ugen med henblik på 45 minutters sessioner. Alternativt skal du kortere sessioner på cirka 30 minutter hver, hvis du træner i højere intensitet – en hvor du ikke kan fortsætte en samtale, dit hjerte pumper og du har en god sved på gang.

Reducer dit kalorieindtag for at tabe sig og slanke lårene. Vægttab opstår, når mængden af ​​kalorier, der tages i, er mindre end den, der er brændt af. For sikkert at tabe et pund om ugen skal du reducere kalorieindtaget med 3.500 kalorier i løbet af en uge eller ca. 500 kalorier om dagen. Målet er at skære 250 til 300 kalorier om dagen ved at formindske delstørrelser og vælge næringsrige grøntsager over sukkerholdige godbidder. Brænd de ekstra kalorier med daglig motion, som omfatter både træning og dagligdags aktiviteter som at gå på arbejde og tage trapper i stedet for elevatorer.