Hvordan man slippe af med akne på benene

Produktionen af ​​talg er beregnet til at smøre hår og hud, men når kroppen producerer for meget, kan det skabe et problem. Overskydende talg kan tilstoppe porer, da det blandes med bakterier og døde hudceller og skaber bumser. Pimples kan dukke op overalt på kroppen, men når det sker på benene kan det være særligt irriterende. Bukser gnider sig imod dem, og der bærer shorts og nederdele kun udsætter spørgsmålet til verden. For at slippe af med irriterende bumser på benene, er der flere ting, du kan gøre.

Bruser eller tag et bad dagligt for at sikre, at dine ben bliver rene. Bakterier hjælper med at bidrage til acne, så regelmæssigt vaske det væk kan bidrage til at fjerne og forhindre fremtidige acne. Brug en mild eller antibakteriel sæbe, og sørg for at skylle dine ben godt ud. Pat benene tørre, når du kommer ud af brusebadet for ikke at irritere huden.

Klem kun bumser, der er hvide eller gule på toppen og gør det forsigtigt. At vide, hvornår poppistulerer er vigtige, er at presse dem, der ikke er klare, kan få dem til at blive betændt og inficeret. Pimples vil gå væk på egen hånd, men popping dem, der er klar til at bryde åben med forsigtige opkald kan hjælpe dem med at helbrede hurtigere.

Anvend en over-the-counter topisk medicin til behandling af acne, der indeholder benzoylperoxid. Benzoylperoxid hjælper med at dræbe bakterier og forbyde olieproduktion. Procentdelen af ​​benzoylperoxid er ubetydelig, selv om du måske vil starte med medicinen med den laveste procentdel, du kan finde for at se, hvordan din krop vil reagere på den. Følg producentens anvisninger omhyggeligt for ansøgningsanvisninger om, hvor meget og hvor ofte man skal anvende.

Påfør en vandbaseret solcreme, hvis du planlægger at bære shorts eller et nederdel udenfor, og begræns din eksponering for solen så meget som muligt. Solbrændinger og tan kan tørre ud i huden og kan muligvis reagere på visse aknemedicin.

Drik nok vand hele dagen til at blive hydreret og hold dit system spylt. Opretholde en sund kost, herunder zink og vitamin A. Tal med din læge, før du øger dit vitamin A-indtag, da det ikke kan være sikkert for dem, der lider af leversygdom eller er gravid.