Hvordan man slippe af med uønsket hår for evigt

Der er flere grunde til, at nogen måske overvejer permanent hårfjerning. Nogle mennesker kan ikke lide nogle af de mere midlertidige metoder til hårfjerning, såsom barbering eller plukning, mens andre bare vil have mindre vedligeholdelse af kropshår. Der er et par muligheder for permanent hårfjerning. Den bedste mulighed afhænger af hvilket område af kroppen du vil have håret fjernet fra, og hvad dit budget er som. Ifølge epigee er de mest almindelige områder, hvor folk anmoder om permanent hårfjerning, ansigt, ben, pubic områder og armhuler.

Diskuter elektrolyse med din læge. Denne metode er ikke så populær som den engang var, men for mange giver flere sessioner permanent hårtab. I denne proces er en lille stang indsat i en hårfollikel og et elektrisk stød leveres til hårrotten. Elektrolyse er bedst for små områder af hårfjerning. Omkostningerne ved elektrolyse opkræves normalt pr. Time, og den anslåede pris kan være fra $ 25 til $ 100 i timen.

Spørg din læge eller hudlæge om laser hårfjerning. Dette er dyrt, men anses for at være en af ​​de mest effektive metoder til permanent hårfjerning, og kan bruges på enhver del af din krop. Omkostningerne til laser hårfjerning varierer, men et gennemsnit er $ 500 pr behandling session, tre eller fire sessioner kan være nødvendige. Store områder kan gøres i en session, som f.eks. Ben. Efter laser hårfjerning, vil nogle mennesker have irritation eller rødme på hårfjerningsstedet. Ispakker anvendt efterfølgende kan hjælpe med dette problem. Nogle mennesker må muligvis vende tilbage til flere sessioner, og laser hårfjerning er ikke effektiv på alle personer, der gennemgår behandling.

Reducer ansigtshår permanent ved brug af receptpligtige cremer. Disse cremer er til kvinder og anvendes to gange dagligt. Ideen bag dem er, at brugerne vil have finere, lettere ansigtshår over tid, rapporterer KidsHealth.