Hvordan man slippe af med uønsket hår med hjemmet retsmidler

Uønsket hår fremstår over hele ansigtet, krop, såsom ben, bryst, ryg, armhuler og fødder, ifølge American Academy of Dermatology. Traditionelt er barbering, plukning, voksning og over-the-counter hårfjerning behandlinger brugt til at slippe af med uønsket hår. Du foretrækker måske at tage en anden tilgang til hårfjerning, og brug en hjemmehjælp.

Brug Besan og gurkemeje, som findes på din lokale naturlige fødevarebutik for at fjerne uønsket hår, anbefaler FatFreeKitchen.com. Besan, der også kaldes grammel, er lavet med kikærter og er en fælles ingrediens i indisk mad. Besan og gurkemeje arbejder sammen for at hæmme hårvækst. Påfør lige dele af hver ingrediens og bland godt. Gnid forsigtigt blandingen ind i problemområdet. Lad stoffet tørre helt og brug en varm klud til at tørre håret og ingredienserne væk.

Brug en sukkerblanding til at fjerne hår. Bland sukker, honning og citron i en skål og mikrobølgeovn blandingen i op til tre minutter, anbefaler Morphemeremdies.com. Blandingen skal have en glat konsistens. Påfør blandingen på det uønskede hår og dækk det med en kludstrimmel beregnet til voksning. Fjern straks straks mod hårvækstretningen.

Påfør en ægmaske til ansigtshår, anbefaler FatFreeKitchen.com. Bland en æggehvide med 1 el. Sukker og 1/2 el. Majsmel i en pasta, gælder for det uønskede hår og lad det tørre helt. Når blandingen er tørret, skal du fjerne masken, og uønsket hår kommer også ud.

Bland jorden hvid peber, et par dråber petroleum og hvid peber i en lille skål, anbefaler FatFreeKitchen.com. Påfør på benene og lad dem sidde i op til 15 minutter. Vask blandingen af ​​med varmt vand, og håret falder af. Test et lille hudområde først. Nogle mennesker oplever hudirritation fra petroleum. Gentag denne proces, når håret begynder at regrow.