Hvordan man strækker sartorius musklerne

Sartorius er en lille, båndlignende muskel, der løber fra den fremre yderside af bækkenet ned til indersiden af ​​benet lige under knæet. Det hjælper med at bøje både hofte og knæ. Sartorius hjælper også med at udføre ekstern hjerterotation som hofte og knæbøjle (tænk på at vende tæerne ud i en and-gangsposition – det er ekstern hofterotation) og fjerner hofteren (med andre ord flytter anklerne fra hinanden fra hinanden Fra hinanden, hvis du holder dine ben lige).

Kneeling Stretch

Knæ med et knæ på jorden, den anden bøjet 90 graders vinkel foran dig, med den fod flade på gulvet. Støt dig selv mod en væg eller et solidt møbel, hvis det er nødvendigt for at holde din balance.

Stående Stretch

Hold ryggen oprejst og tænk på bækkenet som en spand fyldt med vand. Holde bækkenet i neutral position – det vil sige, heller ikke vippe fremad eller tilbage – vil holde det imaginære vand spildt ud.

Læn dig fremad med din rygrad helt opretstående. Tænk på at skubbe spanden vand (bækkenet) fremad, mens du stadig holder det på niveau. Ved at kæbe dine skælmemuskler, mens du gør dette, kan du få en fornemmelse for den rigtige bevægelse.

Hold strækningen i mellem 10 og 30 sekunder, ånden normalt som du gør det, og slip derefter langsomt og gentag på den anden side. Gentag strækningen mellem to og fem gange på hvert ben, så du holder strækningen i et minuts samlede på hver side.

Stå på højrebenet. Støt dig selv mod et solidt træningsudstyr, en væg eller et robust møbel, hvis det er nødvendigt for at holde balancen.

Bring din venstre hæl så tæt på din bouder som muligt. Grib venstre fod i begge hænder – hvis det er muligt – eller i venstre hånd for at holde det tæt på kroppen.

Tænk på at skubbe hofterne fremad uden at hæve ryggen. Du bør føle strækningen i din hoftes forside og muligvis også indersiden af ​​låret.

Pust normalt. Hold strækningen i 10 til 30 sekunder, slip derefter langsomt ud og gentag på den anden side. Gentag strækningen, indtil du har holdt den i et helt minut på hvert ben.