Hvordan man strammer maven ved at gå

Selvom folk bruger timer med at lave crunches, planker og krøller for at styrke deres abs, kan gå også bidrage til en stram mave. Korrekt arbejdsstilling opfordrer til, at dine buketter bliver forlovet, mens din kerne begynder bevægelsen af ​​dine ben. Slashing smider justeringen af ​​hele din krop og bidrager til en poseagtig mave. Fix din kropsholdning, og du vil være i stand til at stramme din mave, mens du går.

Stå med dine fødder parallelt med hinanden og balance din vægt jævnt på begge fødder. Du skal føle alle fire hjørner af hver fod på jorden. Det er almindeligt at lægge vægt på ydersiden eller indvendig to hjørner af foden, men det kan dog gøre din justering og holdning væk.

Placer dine skuldre over dine hofter, så de ikke ruller fremad eller trækkes for langt tilbage, der begge vil kaste din justering væk og svække bækkenet og mavemusklerne. Løft dit bryst kan hjælpe med at flytte dine skuldre til den rigtige position.

Rull dit sæde under, så det ikke stikker ud bag dig, når dit sæde trækkes for langt tilbage, tvinger det din torso til at bevæge sig frem forkert, hvilket også svækker dine abdominale muskler.

Engag din magemuskler lidt. Der er ikke behov for at føle, at du laver en abs-træning, men at holde din mave lidt forlovet, vil holde den i korrekt justering og styrke musklerne i din mav og lænd. Som din abdominale muskler bliver stærkere, vil engagerende dem virke mere normale og mindre som en indsats.

Vedligehold denne holdning som du går. Walking med korrekt kropsholdning vil styrke din abs, da din kerne fungerer, når dine ben er i bevægelse. Planlæg en 20- til 60 minutters gåtur om dagen for at forbrænde kalorier, styrke din mave og frigive stress.