Hvordan man styrer blød hår

Udtrykket “blekkhår” bruges oftest til at definere hår, der bæres i sin naturlige tilstand. Dette refererer normalt til hår, der uændret ved kemiske styling processer. Beslutningen om at bære hår i sin naturlige tilstand gøres normalt for at passe til personlige overbevisninger – hvad enten det er religiøst eller politisk. Vedtagelsen af ​​et ordentligt hårplejeprogram er vigtigt for at holde dine bløde tresses på deres naturlige bedste.

Vask og beting håret mindst en gang om ugen. Brug en mild shampoo og balsam. Sørg for at du vælger produkter specielt designet til din hårtype.

Påfør en varm oliebehandling eller en dyb konditionering på dit hår mindst en gang om måneden for at bevare dit hårs fugt.

Eliminer varme styling praksis fra dit hårpleje regime helt og holdent. Varme gør håret skørt og fører til skade.

Fjern kun dit hår, når det er vådt, og helst, mens det har balsam på det. Conditioner giver den rigtige glidning, der gør det muligt for kammen at glide gennem tangles med lethed. Sørg for at arbejde kammen i retning af rødderne til enderne af dit hår. Afstå fra at kæbe dit hår, når det er tørt. Kæmning af tørt hår forårsager brud. Invester i en god brede tand kam, da dette er bedre for blød hår teksturer.

Undgå at bruge noget hårprodukt indeholdende ingredienser, der fjerner dit hår af fugt. Nogle af de værste hårproduktbestanddele omfatter isopropylalkohol, polyethylenglycol eller PEG og propylenglycol eller PG. Disse ingredienser tørrer håret ud, så det er skørt og halmagtigt.

Tør dit bløde hår ved hjælp af klemningsmetoden i modsætning til kraftigt at gnide den med et håndklæde. Vådt hår er sårbart over for brud.

Påfør olie til enderne af dit hår om natten. Husk at enderne er den ældste del af håret. Det er vigtigt at beskytte dem for at forhindre dem i at blive beskadiget.

Forsøg med forskellige stilarter til dit bløde hår for at finde dem der passer til dine ansigtsegenskaber. Børnehår kan styles på mange forskellige måder, såsom fletninger, vridninger og Afro-puffer. Bekendtgør dig med din hårtype. At have et hårhår, hvor der er forskellige teksturer blandet, er ikke ualmindeligt. At kende dine korrekte hårteksturer hjælper dig med at håndtere dine specifikke hårplejebehov mere effektivt.

Besøg salonen for et hårbeklædning cirka hver anden måned for at holde dine ender sunde og for at undgå split ends.

Påfør et naturligt produkt, såsom et afrikansk shea-smør, til dit bløde hår for at holde det blødt og mere håndterbart.

Sove på en satin pudebetræk om natten eller med et satin tørklæde bundet på hovedet for at beskytte dit hår mod brud mens du sover.