Hvordan man styrker din hånd hurtigt

De mange led i dine håndled og fingre gør dig mere modtagelig for smerter fra det naturlige slid på din krop. Hvis du oplever gigt i dine led eller har svært ved at gribe ind på grund af svaghed i din hånd, kan du få gavn af øvelser for dine hænder for at styrke dem. Hvis du ønsker at styrke dine hænder hurtigt, kan du udføre flere effektive øvelser hver uge for at styrke hænderne og opleve resultaterne om et par uger.

Udfør motion-øvelser for at varme håndmusklerne for at forberede dem til styrketræning. Eksempler er at åbne og lukke hænderne og røre hver finger med tommelfingeren.

Hold en tennisbold i din højre hånd, klem det så hårdt som muligt. Mens du ikke bør presse til smerte, bør du klemme nok til at føle håndmusklene i gang. Hold denne position i fem sekunder, og slip derefter tennisklemmen. Gentag øvelsen ni gange for i alt 10 gentagelser. Hvil og udfør to ekstra sæt.

Bind et modstandsbånd ind i en løkke og træk på bunden af ​​løkken med kuglen på din fod over båndet. Tag fat i løkken med din hånd, og hold din underarm foran dig. Du kan få fat i underarmen med din modsatte hånd under armen til støtte. Sænk din hånd mod gulvet, og modstå båndet for at løfte hånden op, følelse af hånd og håndled musklerne arbejder. Gå tilbage til din startposition og gentag øvelsen 10 gange. Udfør på den modsatte arm. Gentag derefter for et til to sæt.

Tag en letvægts håndvægt i hver hånd. Hold din arm på et bord eller skrivebord, og lad håndleddet og hånden hænge af bordet med din håndflade mod gulvet. Sænk hånden så meget som muligt ved at vedtage en afslappet stilling. Løft langsomt hånden op, følg håndens muskler, der arbejder. Sænk hånden til jorden og gentag øvelsen 10 gange, og skift derefter til den modsatte hånd.