Hvordan man taber spise koreansk mad

At tabe et pund hver uge, skal du forbruge 500 færre kalorier, end din krop brænder hver dag, siger det amerikanske råd om motion eller ACE. Mens aerob træning og styrketræning kan hjælpe med at øge kalorieindholdet i din krop, kan skiftende diæt have en dramatisk effekt på vægttab. Koreansk køkken, der er rig på fedtfattige grøntsager, skaldyr, tofu og korn, kan hjælpe dig med at nå dine vægttabsmål. Tal altid med din læge, inden du begynder et vægttabsprogram.

Start med nudelfri supper, der indeholder skaldyr eller tofu, men pas på de stykker af svinekød, der ofte flyder i fadet for ekstra smag.

Hæld nudleretten, som krydrede kolde nudler eller risnudler, fordi de er kalori-tætte og indeholder forarbejdede simple kulhydrater. I stedet bestil eller forberede brun ris som din kulhydrat.

Spis korte ribben, kylling eller fisk og skaldyr på de koreanske grillrestauranter i stedet for den populære og fede svinekød, der hedder samgyeopsal. Spring over saucerne, som ofte er fyldt med sukker.

Fyld op på de rigelige side retter serveret med de fleste traditionelle koreanske retter. Mange består af syltede eller gærede grøntsager lavt i både fedt og kalorier. ACE anbefaler at spise et bredt udvalg af grøntsager og frugter til vægttab.

Prøve kimchi, eller krydret fermenteret kål, med dine koreanske måltider. Ud over et højt indhold af vitaminerne A, B og C er kimchi næsten fedtfri og fyldt med fiber for at holde dig fyldt længere. Ifølge Health.com kan spise kimchi hjælpe med fordøjelsen og kan forhindre gærinfektioner eller væksten af ​​kræftceller.

Drikk grøn te i stedet for øl eller soju, en almindelig og billig koreansk alkohol. De fleste koreanske restauranter serverer gratis grøn te, og kemikalierne i grønne te blade kan bidrage til at hæve dit stofskifte og brænde fedt, ifølge University of Maryland Medical Center.