Hvordan man taber vandvægt og oppustethed

Vandvægt og oppustning opstår, når væsker akkumuleres i blødt væv i din krop. Symptomer er generelt mest alvorlige i fødderne og anklene, men ethvert område af kroppen kan blive påvirket. At være overvægtig eller have en tilstand, der forstyrrer cirkulationen, giver dig større risiko for vandretention. Hjemme behandlinger er generelt tilstrækkelige til at behandle oppustethed forbundet med disse årsager. Nogle gange kan vandvægt og oppustethed skyldes lever, nyre eller hjertesygdom. Derfor er det vigtigt at informere din læge om væskeretention før du forsøger at behandle dine symptomer derhjemme.

Begræns mængden af ​​salt i din kost ved at reducere mængden, du bruger under madlavning og ved bordet, så du undgår forarbejdede fødevarer og vælger lavnatriumfødevarer så ofte som muligt. Mål for 1.500 milligram natrium eller mindre om dagen for at reducere vandvægt og opblødning.

Tabe sig, hvis du i øjeblikket er overvægtig eller overvægtig. At være betydeligt overvægtige belastes dit kardiovaskulære system og forstyrrer cirkulationen. Dette fører til en ophobning af væsker i dit væv.

Træn i mindst 30 minutter de fleste dage i ugerne for at fremme hjertesundheden og forbedre omsætningen. Øvelse styrker hjertet og opfordrer til pumpning af væske fra dine lemmer tilbage til dit hjerte for at forhindre og behandle oppustethed.

Forsæt dine ben op på puder, når du sover og ser fjernsyn for at opmuntre det beholdede vand til at dræne fra dine fødder, ankler og ben.

Tag regelmæssige pauser, når du står eller sidder i længere perioder for at holde væsken ophobet i din underkrop. Det bærer også kompressionsslange, især hvis du har et job, der kræver at sidde i mange timer ad gangen.

Drik rigeligt med vand, mens du skærer ud kulsyreholdige drikkevarer. Gradvist øge dit indtag af fiber-rige fødevarer samtidig undgå gassy fødevarer som bønner og broccoli. Over tid, når dit system er blevet vant til fibrøse fødevarer, skal du begynde at tilføje bælgfrugter og broccoli tilbage i din kost. Spis langsomt for at undgå at sluge for meget luft. Og undgå tyggegummi, der kan få din mave til at opblussen.