Hvordan man tape en ondt tå

Tåskader kan forekomme ganske let. Uanset om du har tabt en tunge genstand på tåen, stubbet tåen på de nyligt indrettede møbler eller sparket muren, når du indser din lotto-billet, var et nummer væk, er der en fællesitet: det gør ondt. Dine tæer består af 19 forskellige små knogler, der let kan blive såret og endda brudt. Selvom alvorlige tåskader kræver lægehjælp, begrænser de til at begrænse enhver bevægelse, som kan forårsage yderligere smerte eller forværre skaden.

Saml alle de forsyninger, du har brug for. At få dine materialer sammen, før du starter, forhindrer dig i at skulle gå mere, end du har brug for, før du får tåen støttet ved at pakke den ind.

Kontroller for at se, om du bløder. Med nogle tåskader kan huden blive skåret. Hvis det er tilfældet, spred det på antibiotisk salve og læg et lille bandage på tåen for at forhindre blodet i at klæbe til din indpakning og for at holde bakterier ud af dit sår.

Tag fat i din onde tå og dens nabo. Den næste ubesværede tå vil også blive inkluderet i indpakningen, så bestemme hvilken tå du vil bruge som en kompis til at støtte eller splint den skadede tå.

Indsæt polstring mellem de to tæer. Dette kan være gasbind, bomuld eller andet lignende materiale, såsom et stykke filt. Padding skal være lige så lang som dine tæer og skal være tyk nok til at passe komfortabelt mellem de to uden at strække dem for langt fra hinanden. Polstring giver polstring mellem de to tæer, så de ikke gnider sammen og forårsager smerte, det absorberer også fugt, der kan være mellem tæerne.

Pak den ind. Placer den ene ende af båndet på forsiden af ​​dine tæer og begynde at pakke rundt om både den skadede og støtte tå. Lav to til tre runder eller mere, afhængigt af tåstørrelsen, med båndet på en jævn måde for at understøtte hele længden af ​​begge tæer. Skær båndet og tryk forsigtigt ned, indtil enden er fastgjort.