Hvordan man tester mængden af ​​sukker i dåse drikke

Sukker tilsat til dåse drikkevarer kan direkte påvirke dit blodsukker. Diabetikere og personer med sukkerintolerance må muligvis nøjagtigt teste for mængden af ​​sukker i deres dåse drikkevarer. Simpelthen fordi en dåse drikke etiket siger, at det er “kost” betyder ikke, at det ikke indeholder noget sukker, som undertiden går af aliaserne “fructose”, “saccharose” eller endog “majssirup” på ernæringsmærket – i sidste ende Er stadig sukker. Når den er perfektioneret, kan denne metode også bruges til at kontrollere sukkerindholdet i fountain drinks.

Få urinsukkerstrimler fra din læge eller på apoteket. Disse er tilgængelige uden recept. Åbn pakken og læs producentens vejledning – erstat din dåsedrik, hvor instruktionerne nævner “urin” og helt spring over rengøringsanvisningerne.

Hæld en lille mængde af dåse drikke i et lille glas eller fad. Sørg for, at du hælder ud nok, at hele den farvede del af teststrimlen kan nedsænkes i drikke. Indsæt ikke strimlen direkte i dåsen, hvis du har tænkt dig at drikke den dåse drik.

Dip en teststrimmel i væsken og dækker helt farverne på strimlen. Hold strimlen nedsænket i henhold til producentens anvisninger.

Træk teststrimlen ud og læg den på en solid, fortrinsvis hvid baggrund, hvilket kan gøre det lettere at skelne hvilken farve strimlen har vendt. Kassér den resterende drik, der blev testet.

Vent mindst 1 til 2 minutter for at fortolke strimlen eller følg producentens anvisninger. Bagsiden af ​​teststrimmelflasken eller et diagram, der ledsager teststrimlerne, vil korrelere strimmelfarven til sukkerresultatet.

Sammenlign sukkerresultatet angivet fra strimlen til det gram sukker, der er anført på næringsmærket. Prøv at eksperimentere med flere dåse drikkevarer for at se, hvilken der har det laveste glukoseindhold.