Hvordan man træner dine pc muskler hurtigt

Kraften i pubococcygeus eller PC, muskler er afgørende for effektiv genital funktion i hver mand og kvinde. Skulle denne del af kroppen blive nedsat, vil den delvist miste sin evne til at operere – som enhver anden muskel ville. Urininkontinens er et problem forbundet med en svag PC-muskel. Under udvikling af de fleste muskler i den menneskelige krop kræver brugen af ​​dyrt træningsudstyr og kosttilskud til virkelig værd, det er ikke altid tilfældet. Hurtig forbedring af PC muskelens styrke kombineret med den generelle evne til at fungere, koster ingen penge overhovedet og er ekstremt ligetil.

Identificer hvor pc-muskelen er placeret. Dens synlighed er ekstremt begrænset, så den bedste måde at finde den er ved at røre ved. Ved urinering begrænser du urinvolumenet i et sekund og føles lige over det rektale område. Den muskel der bruges til at styre strømmen er den rigtige.

Slå PC-muskelen til 10 tællinger, slip for 10 tæller, tre til fem gange om dagen. Gør dette til sin fulde grad hver gang – ikke bare stram delvis. Som med udøvelse af enhver anden muskel i menneskekroppen, skal du virkelig udøve den for at skabe en markant udvikling. Det er slet ikke usædvanligt at føle sig lidt åndedræt efter at have gennemført en kraftig session med træning af denne muskel.

Tæl op til 10 gentagelser. Dette er velegnet til starten af ​​din rutine. For at fremskynde styrken af ​​PC-muskelen er det imidlertid nødvendigt at tilføje til antallet af sammentrækninger på daglig basis. Brug dit eget eget skøn for dette, da alles muskler sandsynligvis vil være på forskellige niveauer af styrke som standard. Også eksperimentere med at holde sammentrækningen i flere sekunder ad gangen, i stedet for straks at frigive den.

Intensiver øvelsen mere og mere hver dag, hvis du er utilfreds med de fremskridt, du observerer. PC-muskelen kan udvikles hurtigt, men kun når en meget streng rutine overholdes. Tillad rigelig hviletid efter behov, men forbliver meget dedikeret til enhver tid. Hvis du gør det, vil det være muligt at styrke din pc muskel betydeligt inden for få uger.