Hvordan man træner til sporets løb

Spor kan være en spændende sport. Uanset om du er en high school runner, college runner eller bare interesseret i at tage op track kører for fitness, forståelse den rigtige måde at træne er meget vigtigt. Træning ordentligt vil forhindre ømhed og skader. En kombination af intervalltræning blandet med styrketræning vil få enhver løber godt på vej til målstregen.

Varm op før kørebane. Før en træning eller et løb, løbe rundt om banen et par gange i et langsommeligt tempo. Sørg også for at strække din quads, hamstrings, soleus, piriformis og gastroc muskler. Ifølge Jeff Galloway vil forfatteren af ​​”Galloway’s Book on Running” strække forsigtigt med at forhindre skader.

Prøv interval træning. Dette er en stor disciplin for trackløbere i alle hændelser. Under intervalltræning kører du med forskellige hastigheder. Du kan starte langsomt, derefter køre hurtigt og derefter tage det ned til et langsommere tempo igen. Reduktion af hastigheden i slutningen af ​​et interval vil muliggøre maksimal opsving af dine muskler. Ifølge Brian Clarke, forfatter til “5K og 10K Training”, bevarer intervalltræning energi, som hjælper dig med at holde dit tempo og komme dig til målstregen.

Træn i lavsæsonen. Prøv progressiv intervalltræning, som gøres ved forskellige hastigheder og med forskellige gentagelser og vægte, når de bruges til styrketræning. Interval træning i lavsæsonen er en glimrende måde at bevare din løbehastighed og styrke på.

Indarbejde styrketræning i din rutine. Din vægt træning bør fokusere på eksplosivitet og opbygge din underkropsstyrke.

Tiden dig selv – invester i et stopur. Dette er en fantastisk måde at spore dine fremskridt på. Timing selv vil også give dig mulighed for at se effektiviteten af ​​din rutine og tillade dig at foretage ændringer efter behov.

Køl ned. Efter din træning skal du køre et par omgange i et lavt tempo. Derefter strække dine muskler igen.