Hvordan man udskifter en timex ironman armbånd

Timex har et stort udvalg af Ironman ure designet til både mandlige og kvindelige atleter. Forskellige modeller har en række træningshjælpemidler fra omgangstider til pulsmålere og GPS-funktioner. Hvis uret band bryder, bliver slidt i udseende, eller du vil bare have et nyt udseende, er det muligt at tage det gamle bånd ud og erstatte det med en ny selv. Watchbands og bar-fjernværktøjer kan købes online eller på en smykker eller rabat butik.

Placer dit ur på sin side på en flad overflade, med bagsiden af ​​uret vendt mod dig. Undersøg hvor bandet møder uretasken og find metalbøjlen, der går gennem urbandet for at forbinde det til sagen – dette er en fjederstang.

Sæt den forkede ende af fjederstangsværktøjet mellem siden af ​​uretbåndet og urkassen og skub det ned mod båndet for at komprimere den ene ende af fjederstangen. Skub det mod dig, så slutningen af ​​forårsstangen kommer ud af urkassen. Brug dine fingre til at fjerne uret bandet fra den side af uret. Fjern fjederstangen fra båndet og læg den i en lille beholder.

Drej urkassen rundt og gentag trin 2 for den anden halvdel af uret bandet. Sørg for, at du ved, hvilken del af uret bandet går på hvilken side af uret. Du kan tegne en grov skitse som en memory jogger, hvis du tror du måske glemmer.

Tag det nye band og sørg for, at du ved, hvilken halvdel der foregår på hvilken side af dit ur. Hvis det fulgte med nye fjederstænger, skal du bruge dem til at vedhæfte det – hvis ikke, brug dem, du har fjernet fra det gamle urbånd.

Placer urkassen på siden med bagsiden mod dig. Skub fjederbjælken gennem slutningen af ​​det nye bånd og placer det så, at den nederste ende af fjederstangen sidder i det forsænkede hul i urkassen. Kontrollér, at du har den korrekte del af uretbåndet, og at det ikke er indenfor eller på hovedet, brug derefter fjederstangsværktøjet til at trykke ned for at aktivere fjederen og skubbe det på plads. Flyt forsigtigt båndet lidt for at sikre, at det er helt i det forsænkede hul – dette kan tage mere end et forsøg, indtil du får det rigtigt.

Gentag trin 5 for den anden halvdel af uret bandet. Når du har begge ender af det nye ur-bånd installeret korrekt, kan du sætte dit ur på og bruge det.