Hvordan man vælger hvide piger

Der er flere typer af acne, som du måske lider af. En af de mest mærkbare former for acne er whitehead. Whiteheads er tilstoppede porer, der er fyldt med døde hudceller, pus og bakterier. Når du ser disse typer bumser vokse, kan din første tilbøjelighed være at pop dem. Hvis det er muligt, se en professionel, men hvis du beslutter dig for at gøre det hjemme, pas på at være sikker og ren.

Rengør dit ansigt og hænder med sæbe og varmt vand. Dette vil sterilisere din hud og gøre den klar til at blive behandlet.

Pass spidsen af ​​en nål over en åben flamme fra en lighter. Dette vil sterilisere nålen og gøre den klar til at komme ind i din hud. Tør nålen ned med en bomuldskugle doused i gnidningsalkohol.

Tør hvidhovedet og den omgivende hud med at gnide alkohol fra en anden bomuldskugle for at fjerne eventuelle overskydende bakterier.

Placer nålen parallelt med din hud ved siden af ​​whitehead. Tryk spidsen af ​​nålen gennem hvidhovedet, hvis det er muligt, puk det gennem til den anden side for at åbne hvidhovedet helt. Fjern nålen.

Tryk ned på hvidhovedet og området omkring det med jævnt tryk, indtil der er fri væske eller en smule blod ud for at rydde ud af huden. Rens området med endnu en bomuldskugle doused med gnidningsalkohol.

Påfør et lag af acne pletbehandling til området. Dette vil give et lag af beskyttelse til din hud som whithead heler.