I hvilken måned er det passende for kvinder at begynde at bære åbne tåsko?

Idéen om, at kvinder skal vente i en bestemt måned af året for at åbne tåsko skal blive passende, er lige så afdæmpet som andre out-of-date overbevisninger. Ligesom at have sort og brun sammen er det acceptabelt, hvis det ikke er smukt og med en hvid taske, når som helst på året, er det helt fint, du kan bære åbne tåsko, når du har lyst. Simpelthen stil omkring dine sko med nogle prøvede og sande, sæsonmæssige passende outfits for en sikker foray i at bære åbne tå sko året rundt.

Forårsmåneder

Da temperaturer opvarmes fra vinterens fede dage, men du er ikke helt i sommervarmen, skal du kigge efter åbne tåsko, der kører mellem sandaler og lukkede fodtøj. Prøv et par espadriller med klumpede, jute- eller reb-dækkede kiler og stof, læder eller ruskindstoppe og en snøre lukning omkring dine ankler. Gå til et par cuffed jeans og en T-shirt eller letvægts sweater til at afslutte dit outfit. Eller nå frem til en blomstret chiffon kjole med rund halsringning, tre fjerdedelslange ærmer og en hæmmelængde hvor som helst lige over knæene til en fuld maxi-længde.

Sommer måneder

Når vejret er varmt, nå til et par åbne tåsko, såsom sandaler, for et stilfuldt udseende, der ikke resulterer i overophedede fødder. Kig efter klassiske sandaler som dem med en T-rem og en ankelremslukning. Eller kig efter sandaler, der reflekterer kig-tæer. Visualiser læder sandaler, der stiger til din ankel med åbne tæer, allover laser cut detaljer og en blonder-up lukning. Tilføj en kjole eller T-shirt og nederdel til udseendet, og du er klar til sommeren.

Efterår måneder

Du er ikke forpligtet til at bære strømpebukser, når efteråret kommer, men iført sandaler med dine ensembler er bestemt tabu. Nå for et par åbne tåvler til at løse dit sæsonmæssige dilemma. Du kan fortsætte med at vise bare ben, så længe du holder resten af ​​din krop tømt. Visualiser dig selv i en sort, letvægts strik crewneck sweater med et solid-hued nederdel i uld eller læder. Prøv et nederdel, der falder et par tommer over knæene. Tilføj en beskåret, sort moto-stil læderjakke eller uld blazer til dit udseende. Skub dine fødder i sort læder, åben tå ankel booties og du er færdig.

Vintermåneder

Hvis du troede, at du ikke kunne bære åbne tåsko om vinteren, skal du kaste disse overbevisninger til side. For en edgy tage på stilen, forestill dig dig selv i en mørk lilla minidress med rund hals og lang ærmer. Træk på sorte uigennemsigtige strømpebukser og skub fødderne i sort, platform, højhælede kjole sandaler. Tilføj en sort topcoat for at afslutte dit udseende. For en mere konservativ tag skal du nå et par lige ben- eller skinny-ben jeans i en mørk skylling. Tilføje en navy, cowl-neck sweater på toppen med et tykt strikstof i en længde, der rammer øverst på dine hofter. Skub dine fødder ind i et par åbne tåskud, en blanding af en sko og støvler, eller støvletter med høje, klumpede hæle til efterbehandling.