Jeg sulter og træner overdrevent men ikke taber sig

For at tabe sig, skal du reducere dit kalorieindtag og udføre regelmæssig motion. Men kaloriereduktion bør ikke bestå af at sulte dig selv og fratage din energi og værdifulde næringsstoffer. Øvelsen bør ikke være overdreven, men skræddersyet til at forbrænde kalorier og øge dit stofskifte for at sikre vægttab er vellykket og permanent.

Din krop har brug for energi og næringsstoffer fra mad til at fungere optimalt og for at drive dine daglige aktiviteter. Når din krop er sultet af mad, sænkes dit stofskifte for at spare energi. Din krop vil ikke bruge overskydende fedt til energi, men vil kannibalisere magert muskelvæv til dets energibehov. En langsommere metabolisme resulterer i, at din krop lagrer mere fedt. Tab af muskelvæv vil yderligere nedsætte dit stofskifte. Resultatet er minimal vægttab. Sørg for at spise morgenmad. Morgenmad giver værdifuld energi til dine første par timers aktivitet på dagen, og kick starter dit stofskifte efter en ca. otte timers hurtig under søvn. Spis ofte små måltider i løbet af dagen. Dette svarer til fem til seks måltider om dagen. Din krop bruger energi til at assimilere og metabolisere hvert måltid. Dette vil øge dit stofskifte.

Begræns dit kulhydratindtag til en eller to måltider om dagen. Undgå simple kulhydrater som hvidt brød, hvid ris, slik, muffins, donuts, chips, pommes frites og kager. Undgå sodavand og alkohol. Spis komplekse kulhydrater som havregryn, helkorn ris, quinoa, søde kartofler og yams. Spis masser af frugt og grøntsager. Udskift dine kulhydratmåltider med frugt og grøntsager. De er påfyldning og næringsrige og lave kalorier. Spis protein med hvert måltid for at hjælpe med at opretholde magert muskelvæv. Dit protein skal omfatte magre udskæringer af kød og fjerkræ, frisk fisk, hele æg, bønner, bælgfrugter og linser.

Gør kardiovaskulær træning tre til fem gange om ugen. Kardio øvelse forbrænder kalorier og bruger fedt som energi. Eksempler på kardiovaskulær motion omfatter løb, jogging, cykling, svømning, vandreture og hurtig gang. Alternativt kan du bruge kardiovaskulært udstyr i et motionsrum, såsom løbebånd, trappe klatrer, elliptisk maskine, stationær cykel eller roemaskine. For at bruge fedt som energi bør konditionstrækningen være mindst 20 minutter i varighed. For ideelt fedt tab, motion mellem 50 og 85 procent af din maksimale puls. Denne sats er baseret på din alder og sikrer, at du får mest muligt ud af din træning.

Styrketræning øvelser vil hjælpe dig med at øge og vedligeholde magert muskelvæv. Magert muskelvæv hjælper med at hæve dit stofskifte. Et højt stofskifte hjælper din krop til at forbrænde fedt mere effektivt, hvilket sikrer en stabil og langsigtet vægttab. Brug en kombination af modstandsmaskiner og fri vægt i et motionscenter og fokus på øvelser, der retter sig mod dine hovedmuskelgrupper. Disse omfatter brystet, skuldrene, ryggen, benene, klumperne og hofterne. Gør styrketræning to eller tre gange om ugen.

Sult

Mad

Kardiovaskulær øvelse

Styrketræning