Jogging på 4,0 på en løbebånd

Løbebånd er ideelle træningsredskaber, hvor nybegyndere kan starte deres træning. Nogen jogging på en 4,0 på en tredemølle ville tage 15 minutter at jogge en mile. Dette er hurtig ganghastighed for nogle og en langsom jogging for andre afhængigt af stridlængde og benomsætning. Ved hjælp af en tredemølle kan du indstille tempoet præcist på 4,0 km / t og starte et program, der hjælper dig med at blive vant til rytmen og følelsen af ​​jogging, før du går videre til hurtigere trin.

Pace

4,0 mph hastighedsindstillingen kunne repræsentere det stabile tempo for en ny jogger eller en opvarmning til en løber, der udfører intervallearbejde. Dette tempo ville kræve en joggingstride for en kortere løber, men en højere løber måtte muligvis “simulere” jogging til at køre med denne hastighed. Dette kræver en kortere, choppier stil, der fremhæver striden med små knæskift. Dette hjælper en mere avanceret løber varme op før du øger hastigheden.

Hælde

Løbere af alle fitnessniveauer kan justere stigningen på et løbebånd for at gøre en session mere udfordrende. En træner, der måske har sat tempoet ved 5 mph eller 5,5 mph, kunne reducere hastigheden til 4,0 mph mens stigningen hældes for at opnå det samme niveau af anstrengelse. Dette ville blive gjort for at tilføje variation til sessionen for at simulere udendørs vejforhold, der kan omfatte bakker.

Kalorier brændt

En jogger, der vejer 155 pund og holder løbebåndet på 4,0 for en stabil tempo, kan forvente at forbrænde omkring 400 kalorier pr. Time. Nogen af ​​samme vægt brænder mere end 710 kalorier om en time, hvis hun jogs på 5,0 mph. Som med alle øvelser vil tyngre joggere forbrænde flere kalorier, og lettere løbere brænder færre i samme tidsperiode.

Overvejelser

Et tempo på 4,0 km / t er en hurtig tur eller en langsom jogging for mange udøvere. For at forbedre fitness og fart, skal løbere øge intensiteten og varigheden af ​​træningssessionerne. Dette kan opnås ved at øge jogginghastigheder og afstande. Nybegyndere joggere, der starter på tredemølle ved 4,0 km / t, bør stræbe efter at øge hastigheden til at arbejde uden for deres komfortzoner i perioder – måske et øjeblik eller to – i løbet af deres løb. De bør registrere deres fremskridt og tilføje mere fart og afstand, da deres fitness forbedres.