Kombucha te og graviditet

Hvad du spiser og drikker under graviditeten er en vigtig overvejelse. At vælge næringsrige fødevarer sikrer, at din voksende baby har de vitaminer og mineraler, hun skal udvikle sig normalt. Visse fødevarer og drikkevarer er imidlertid ikke sikre og bør undgås, og kombucha te er en ting, du bør springe, indtil du leverer din lille, ifølge Drugs.com-hjemmesiden.

Hvad er Kombucha te?

Kombucha te er en fermenteret kulsyreholdig drik, der har en smag, der ligner vin. Det er lavet ved at kombinere sort te med gær og en slags bakterier kaldet kombucha svampe – hvilket slet ikke er en svampe. Kombucha-te har eksisteret i tusindvis af år og er blevet betragtet som en ungdomsbrønde, samt at blive brugt til behandling af smerte og fordøjelsessygdomme.

Forskning mangler

Selv om mange tror, ​​at kombucha te kan hjælpe med at holde dem unge, og at fungere som et middel mod mange sundhedsmæssige problemer, er der ikke nogen troværdige forskningsundersøgelser for at dække påstandene, fortæller American Nutrition Association. Faktisk er der ikke foretaget menneskelige studier, endsige nogen med gravide, for at vise, om nogen af ​​sundhedsanprisningerne er sande, ifølge American Cancer Society.

Indeholder alkohol

Kombucha te indeholder alkohol. Selv om mængden er ret lille, er der risiko for at drikke alkohol under graviditeten. Du bør ikke have nogen alkohol under graviditeten, uanset hvor lille mængden, den amerikanske graviditetsforening rådgiver. Eksponering for alkohol kan forårsage udviklingsforsinkelser. Det kan også forårsage føtalalkohols syndrom, som kan forårsage mental retardation, knoglesygdomme og dårlige motoriske evner hos din nyfødte, ifølge den amerikanske graviditetsforening.

Mere at overveje

Gravid kvinde bør ikke drikke kombucha te, ifølge American Cancer Society. Teen kan være forurenet med potentielt skadelige bakterier, bortset fra kombuchabakterierne, som kan gøre dig eller dit ufødte barn syg. Alvorlig acidose er en anden potentiel komplikation, og det forårsager farlige syreindhold i kropsvæsker, det er sjældent, men det kan være fatalt. Ca. 4 ounce kombucha te per dag kan være sikkert for de fleste mennesker, men ikke for gravide kvinder.