Krav maga fitness træning

Det israelske militær lærer Krav Maga, et hånd-til-hånd kampsystem, der er designet til hurtigt at neutralisere en fjende på ethvert nødvendigt grundlag. Krav Maga har fundet vej til den civile verden af ​​fitness, dens hensynsløse natur er åbenbar i en no-nonsens tilgang til uddannelse. Træningene er ekstreme og grundige, der indfører muskelhukommelse, mental styrke og den fysiske evne til at håndtere potentielt dødelige konfrontationer. Studerende deltager i defensive, slående og kontrollerede kontaktboringer, sammen med kropsvægtskomplekser.

Conditioning Med Combatives

Den fysiske gennemførelse af selvforsvarsteknikker udøver hele din krop i en række greb, blokke, bøjninger, albuer, hammerfists, slag, håndflader, spark og nedture. Et forsvar for at blive choked bagfra kræver dig at træde tilbage i modstanderen med din venstre fod, levere to venstre albue strejker i ansigtet og derefter vride din torso rundt for at lande en rigtig hammerfist. Opvarmningen i en Krav Maga træning har du gjort dette træk 10 gange på begge sider så hårdt som muligt, efterfulgt af fire eller fem flere teknikker, der gøres på samme måde med lille hvile imellem.

Bag Punishment

Krav Maga slående sessioner underviser muskelhukommelse, mens du arbejder med dine lunger til udmattelse. Hånden strejker, spark, knæ strejker og albuer, der bruges i hele systemets forsvarskatalog, testes mod tunge poser og fokus luffer. Du anvender en kombination af to til fem strejker pr. Serie, udført gentagne gange i løbet af en til tre minutter. Du smider en række forudbestemte strejker ved fuld kraft, skift sider og gentag, og skift derefter sider igen for hele runden. Når træthed sættes i opfordres du til at grave dybt og afslutte runden.

Kerne fra gulvet

Kerneøvelser udføres fra en sårbar position på gulvet – en anden tilgang, der lærer dig værdifuld forsvarsfærdigheder inden for en beskatningstræning. Hæl spark, side spark og runde spark kastes mod en imaginær aggressor. Strejker gøres hurtigt med en fod, så den anden i kontinuerlige sæt af 10. Den sparkende mekanik forekommer i forbindelse med torso-bøjende bevægelser, der går i indgreb i abdominale muskler og obliques.

Combat Simulation

Full-body polstring er en mulighed for denne facet af Krav Maga fitness, og anbefales kraftigt, hvis du er en nybegynder. Styret kickboxing i tidsrunder giver en gennemtænkt træningstræning. Selvforsvarsteknikker udføres med en klassekammerat, der fungerer som den dårlige fyr. Hånd- og kropsbeskyttelse giver mulighed for mere ekstrem anstrengelse, så du kan lære præcis, hvilken slags tryk og kraft der kræves for at neutralisere en angriber. Borerne er færdige med intensitet, efter at du allerede er træt af tidligere konditionsøvelser. Dette tvinger dig til at lære at kæmpe i udmattet tilstand, mens du styrker bevægelserne ind i din muskelhukommelse.