Lændesmerter efter at have spillet fodbold

Nedre ryg er generelt ikke et stort problemsted for fodboldspillere. Omfattende rapporter om skader fra American Academy of Pediatrics og andre noterer i stedet en overvejelse af benskader og hjernerystelser blandt dem, der har skadet at spille sporten. At spille fodbold har faktisk en tendens til at styrke kerne- og rygmusklerne, ifølge en undersøgelse fra 2009 af danske forskere, der blev offentliggjort i “Journal of Strength and Conditioning Research.” Stadig højt profilerede spillere, som Chelsea’s John Terry, som led en hernieret disk, Har været nødt til at komme sig fra rygskader. Hvis du har ulykke med smerter i ryggen efter at have spillet fodbold, kan en sundhedspersonale hjælpe dig med at bestemme den præcise årsag og udvikle en genopretningsplan.

Herniated Disk

Smerter i den nederste del af ryggen kan være resultatet af en hernieret skive, der presser på næsen, hvilket også kan forårsage svaghed ned på kælderen. Diskproblemer, herunder herniation, kan tegne sig for mere end 25 procent af rygsmerter i atleter, skriver Walter R. Frontera, dekan for fysisk medicin og rehabilitering ved University of Puerto Rico School of Medicine i teksten “Clinical Sports Medicine.” Til pleje omfatter fysioterapi og kirurgi. I Terrys tilfælde gennemgik han artroskopisk kirurgi og løb under tilsyn af sin læge dagen efter operationen. Han vendte tilbage til ligakampen efter otte uger.

Spondylolyse eller Spondylolisthesis

Spondylolyse vedrører en brud på pars interarticularis, en benagtig fremspring, der findes på ryggen af ​​en ryghvirvel. En relateret årsag til lændesmerter, spondylolistese eller glidning af en disk, påvirker typisk gymnaster, kunstskøjere og dykkere. Fodboldspillere udfører også ofte de vridnings- og bueskytterbevægelser, der fører til spondylolistese. Gentagende bøjning og hævning af ryggen kan skabe en kedelig eller smertefuld fornemmelse i underkroppen, med eller uden balderpine, hvilket angiver en af ​​disse vertebrale lidelser.

Strukturelle problemer

Når smertens oprindelse er vage hos fodboldspillere, kan roden være forskellighed i benlængden, rotationen af ​​det sacroiliale led, som findes i bækkenet eller bækkenets asymmetri. Ifølge teamlærer Melvin R. Manning fra Texas Sports Medicine i en omfattende gennemgang af fodboldskader udgivet i 2006 i tidsskriftet “Fysisk medicin og rehabiliteringsklinikker i Nordamerika”, kan hælløfter afhjælpe benforskelle. Træningsjusteringer kan hjælpe kvindelig fodbold Atleter i særdeleshed, der lider under rygsmerter på grund af muskel ubalance eller generel svaghed i hip extensors.

Behandling

Du kan hvile, tage nonsteroidale antiinflammatoriske lægemidler og anvende varme til milde tilfælde af lændesmerter efter fodbold. Smerte relateret til strukturelle problemer kan diktere besøg hos en fysioterapeut eller team træner for at imødegå ordentlig muskelbalance på hver side af kroppen, samt styrke og strække rygmusklerne, Frontera noter.