Lindora plateau kost

Lindoradiet, også kendt som Lindora Lean for Life, er et lavt kalorieindhold med lavt kulhydrat, lavt fedtindhold. Lindora kostvaner mandat, at du spiser ca. 50 til 100 gram kulhydrat, 60 til 90 gram protein og 10 til 15 gram fedt om dagen. Men når deltagerne i Lindora diætet når et vægttabplatau, bliver de instrueret til midlertidigt at følge en drastisk reduceret kalorieindhold kaldet Lindora Plateau diæt.

Lindora Diet Basics

Den regelmæssige Lindora diæt består af tre måltider og tre snacks om dagen. Kosten lægger vægt på magre kilder til protein, men indeholder også nogle grøntsager, frugt og fuldkorn. Lindoradiet er en type højt proteinholdig kost, ca. 50 procent af en Lindora dieter samlede daglige kaloriindtagelse kommer fra lette proteinkilder, kulhydrater og fedt udgør henholdsvis ca. 30 procent og 20 procent.

Hvad er et vægtplateau?

Et vægttabplateau er defineret som en tidsperiode, hvor din krop ikke reagerer på effekten af ​​din slankekræft. Med andre ord stopper du midlertidigt med at tabe sig. Ifølge Cynthia Graff, forfatter til Lindasas “Lean for Life” vægttab, er den nøjagtige årsag til vægttabplader ikke kendt. En mulig forklaring er imidlertid, at din krops metabolisme har tendens til at bremse, når du sænker dit daglige kalorieindtag.

Plateau Menu

Følgere af Lindora kostvanen, der når et vægttabsplateau, bliver instrueret til at følge Lindora Plateau dietten. Denne diæt er designet til at hjælpe med at fremme vægttab efter en periode med stagnation. Morgenmad på Lindora Plateau kost består af 1 kogt eller pocheret æg eller æg erstatning, 1/2 grapefrugt og enhver kaloriefri drikke. Frokost og middag kræver begge 3 1/2 ounce af hvid fisk, 1/2 kop kogt spinat, 1 kop salat, 1/2 grapefrugt og enhver kaloriefri drik. Derudover instrueres tilhængere af Lindora Plateau-kosten om at forbruge en kop varm citronvand ved sengetid.

Overvejelser

Hverken Lindora Lean for Life eller Plateau Diet holder sig til at spise retningslinjer anbefalet af USA’s Department of Agriculture. Ifølge USDA bør en sund kost bestå af 45 til 65 procent kulhydrat, 10 til 35 procent protein og 20 til 35 procent fedt. USDA anbefaler, at din kost understreger frugt, grøntsager, fuldkorn, bælgfrugter, magre kilder til protein og fedtfattige mejeriprodukter. Sundt vægttab indebærer at reducere kalorier, uden at udelukke bestemte fødevaregrupper. Sundt vægttab er generelt mellem 1/2 pund og 2 pund pr. Uge afhængigt af din startvægt.