Liv fitness tredemølle 8500 anmeldelse

Fitness Fitness 8500 tredemølle er en ældre model fremstillet af Life Fitness i 1990’erne. Det har talrige patenterede træk til at forlænge tredemølle livet og en omfattende garanti. Du kan finde brugte eller renoverede modeller online.

specifikationer

Life Fitness 610T har en 2,5 HP DC motor og kan køre ved hastigheder mellem 1 og 10 mph. Hastigheder kan justeres ved trin på 0,1 mph. Hældningen kan gå fra 0 til 15 procent, og indstillingerne kan justeres i trin på 0,5 procent. Køredæket måler 18-til-58 tommer og har et patenteret FlexDeck®-stødabsorberingssystem, der hævder at reducere belastningen på knæ, hofter og ryg med op til 30 procent.

Funktioner

Live Fitness 8500 har et selvdiagnostisk vedligeholdelsessystem. Der er også et automatisk voks smøresystem, der regelmæssigt vokser dækket for at reducere friktionen. Der er seks forskellige træningsprogrammer, herunder hill, manuel, tilfældig, Fit Test, 30 minutters gang og tre miles jog. Der er en interaktiv “Heart Rate Zone Training” indstilling, der giver dig mulighed for at holde din hjertefrekvens inden for en ønsket zone og inkluderer en brystbælte, der overvåger din puls. Maskinen er designet til brugere op til 275 pund.

skærm

Displayet giver aflæsninger for hastighed, tid, afstand, hældning, kalorier, watt og METS (metaboliske ækvivalenter af opgaven, i det væsentlige en måling af din krops metaboliske hastighed).

Garanti

New Life Fitness tredemøller leveres med garantier, der varierer fra model til 2010. Der er en levetidsgaranti på rammen og støddæmpere. Motoren har en garanti, der kan variere fra 15 år til levetid. Der er også en tre til ti års garanti på elektriske og mekaniske dele og et års garanti på arbejde. Fornyet liv Fitness 8500 tredebånd kan også komme med en garanti, som normalt tilbydes af leverandøren eller forhandleren.

Koste

De oprindelige omkostninger ved disse maskiner var ca. $ 4.300, men du kan nu finde dem online for omkring $ 1.300 i 2010.