Master træner vs personlig træner

Når du vælger en fitness træner, skal du ikke blive alt for bekymret over titler som personlig træner eller “master træner” – et tvetydigt udtryk, for hvilket der ikke er nogen universel betydning. Ifølge Joe Cannon, en fitness ekspert og certificering kursus instruktør, mange mennesker hævder titlen på master træner baseret på en række variabler, herunder færdiggørelse af visse kurser. En fitness træneres effektivitet måles bedst af hans evne til at demonstrere, hvordan han aktivt vil støtte dine mål.

Det er fitnessens arena, udtrykket master træner kan betyde en række ting afhængigt af placering og facilitet. Udtrykket gælder ofte for instruktører af certificeringskurser – de der lærer lærerne, så at sige. Nogle fitnesscentre personale omfatter en mester træner som en del af deres marketing strategi, så de kan tilbyde flere niveauer af uddannelse til forskellige priser. Kriterierne for at nå status som master træner varierer.

Afhængig af mere end en titel eller certificering for at bestemme hvilken rute der er bedst for dig. Referencer er vigtige, men de bør ikke være de eneste kriterier, der bruges til at træffe din beslutning. Certifikater bekræfter kun, at en træner har opfyldt minimumskravene for et bestemt kursus. Spørg din træner for referencer, helst fra personer, der havde behov svarende til dine egne. Dette vil give yderligere oplysninger, der giver dig mulighed for at træffe en mere informeret beslutning.

Ifølge Minnesota Business School er visse personlige træningskurser ud over resten. Skolen indeholder en liste over de amerikanske fitnessprofessionelle og associerede virksomheder, American College of Sports Medicine og American Council on Exercise som tre af de øverste certificerende organisationer. Dette betyder ikke, at hver træner, der er certificeret gennem disse programmer, er kompetent, eller at nogen, der ikke er certificeret gennem disse programmer, er inkompetente.

I det tilfælde, hvor begrebet master træner faktisk henviser til en person med større ekspertise inden for et givet område, overveje dine specifikke behov og mål – såvel som dit budget – når du skal afgøre, om du skal bruge en master træner eller personlig træner. Omkostningerne ved at vælge en mester træner over en personlig træner skal være berettiget af værdien af ​​de modtagne ydelser. Større viden svarer ikke altid til større resultater.

Titler og legitimationsoplysninger har deres plads, men det er din primære fokus at finde den rigtige form for dig. Ifølge Health Tap er nogle legitimationsoplysninger ikke værd at papiret de er trykt på. Hvis træneren ikke i tilstrækkelig grad kan forklare, hvordan hun vil hjælpe dig med at nå dine mål, så søg en, der kan. Med undtagelse af ekstraordinære tilfælde kan en erfaren personlig træner hjælpe dig med at opfylde dine generelle fitnessbehov. Mere specifikke og avancerede behov kan kræve en master træneres ekspertise.

Masteruddannelsens tvetydighed

Gør din forskning

Ikke alle er lige

Særlige behov og mål

Find Fit for dig