Mayo klinik kål suppe kost

Mayo Clinic Cabbage Soup Diet – som ikke har nogen forbindelse med den faktiske Mayo Clinic – er en fad diæt, der lover, at du vil miste en stor mængde af vægt på kort tid. Ligesom mange fad dietter går denne af flere andre aliaser, herunder Sacred Heart Hospital Diet, Dolly Parton Diet og Military Cabbage Soup Diet. Ingen ved, hvem der rent faktisk stammer fra kosten, der hver 10-15 år med et nyt navn, Diets.com rapporterer. Ligesom enhver begrænset kalorieindhold kan denne diæt hjælpe dig med at tabe sig på kort sigt.

Du skal følge kuldens kost i i alt syv dage, i hvilken tid er din bagatel til måltider kål suppe, som også indeholder bouillon, fransk løg suppe mix, tomater og et par andre grøntsager. Du har tilladt så meget suppe, som du vil hver dag. Opskrifterne til suppen varierer afhængigt af kostens udgave. De første dage tillader suppe og al den frugt, du kan spise, undtagen bananer. Den anden dag tillader alle de grøntsager, du kan spise, herunder en bagt kartoffel og ingen frugt. Dag tre giver både frugt og grøntsager, men ingen kartoffel. Dag fire giver op til otte bananer og al den skummetmælk, du kan drikke. Dag fem tillader 10 til 20 oz. Af kød og tomater og dag seks tillader kød og grøntsager. Dag syv tillader brun ris og grøntsager plus ubegrænset usødet frugtjuice.

Da kosten varer kun syv dage, er det ikke sandsynligt, at der opstår nogen ernæringsmæssige mangler. Det omfatter frugt på mange dage og grøntsager hver dag, enten i suppen eller separat. Nogle versioner anbefaler også at drikke otte glas vand hver dag. Du kan spise ubegrænset mængder suppe hele dagen, hvilket kan reducere dit ønske om at spise mad ikke på kosten.

Denne kost indeholder en masse kål, kendt for sin tendens til at producere tarmgas. Det kan være bedst at lave denne diæt i en uge, hvor du ikke har for mange sociale engagementer. Suppen indeholder også flere fødevarer med højt indhold af natrium, herunder bouillon-terningerne og den franske løgesuppe-blanding. Hvis du har en natriumbegrænset kost, skal du ikke prøve denne diæt uden din læge godkendelse. På de fleste dage er kosten også lav i kalorier og protein og meget lavt fedtindhold, hvilket er en nødvendig del af enhver kost. Manglen på kalorier, protein og fedt kan forårsage svimmelhed, svaghed og træthed.

Kålen kost er ikke den værste fad diæt at følge, da det indeholder frugt og grøntsager og omfatter ikke forarbejdede fødevarer. Men efterfølgende i mere end en uge ad gangen kunne forværre ernæringsmæssige mangler, er næringsforsker Elaine Turner fra University of Florida staterne. For eksempel kan mennesker med diabetes ikke være i stand til at opretholde stabile blodsukker på denne diæt, ifølge Turner.

Beskrivelse

Fordele

Ulemper

Overvejelser