Medicinske vægttab injektioner i san antonio, tx

Når selvreguleret vægttab indsats ikke er nok, nogle dieters henvende sig til injektioner af vitaminer og kosttilskud tænkt at øge stofskiftet, opløse fedt og øge muskler. Selv om medicinsk litteratur i 2010 stiller spørgsmål om disse krav, kan du finde de injektioner, der tilbydes på flere San Antonio vægttab klinikker. Før du forpligter dig til en pakke, skal du huske på, at der ikke er nogen magisk vægttabløsning. Du skal følge en kostplan og træne regelmæssigt for at få resultater.

typer

San Antonio klinikker kombinerer et eller flere kosttilskud i deres vægttab injektioner som en del af deres vægttab løsninger pakker. Dr. Rogers Wellness og Weight Loss Center tilbyder HGH skud kombineret med vitamin B-12. Lifetime Health Weight Loss Center blander HGH skud med appetitundertrykkende midler og “andre kosttilskud.” Medicinsk center vægttab programmer omfatter HGH i deres “mest aggressive” plan, men tilbyder også vitamin B-12 skud til energi og lipoden injektioner til at opløse fedt.

Fordele

Livstiden siger fordelene ved deres HGH-regime omfatter “opretholdelse af magert masse og basal metabolisk hastighed og lindrende sult hos de fleste klienter.” Dr. Rogers siger, at kombinationskuddene øger hypothalamisk funktion, hvilket resulterer i hurtigt vægttab. Medicinsk vægttabsprogrammer inkluderer HGH i deres “Mest aggressiv plan.” Ifølge Medical Center fungerer HGH bedst med en kalorieindhold, der er udviklet af den britiske endokrinolog ATW Simeons

Overvejelser

Vægttab klinikker tilbyder typisk injektioner som en del af en omfattende vægttab løsninger, der omfatter rådgivning sessioner med klinik læger eller sygeplejersker, kost planer og motion regimer. For eksempel sælger Lifetime Health Clinic “fast track” vægttab programmer, der omfatter HCG som en del af en kaloriebegrænsning regime. Klinikken administrerer generelt HCG ved injektion, men klienter kan vælge sublinguelle eller aktuelle former i stedet. Dr. Rogers Wellness siger, at den specialiserer sig i “All-in-one” læge rettet tilpassede programmer, der underviser medicinske, ernæringsmæssige, adfærdsmæssige og øvelse teknikker til effektivt og permanent vægttab.

effekter

Klinikker er enige om, at injektioner er mest effektive, når de kombineres med diæt med lavt kalorieindhold, så dine resultater varierer afhængigt af kropskemi og hvor succesfulde du handler om at forblive inden for kalorieindhold. Livstiden siger, at kunder, der følger deres diæt, kan miste op til 30 kg. om måneden. Dr. Rogers “Rapid Results” og “Jump Start” -programmer lover 2 til 5 lbs. Af vægttab i ugen.

Advarsler

WebMD advarer om, at HGH-injektioner ikke er godkendt af FDA til vægttab. Mens en undersøgelse fra 1990, der blev offentliggjort i New England Journal of Medicine, viste et tab af kropsfedt og stigning i muskel som følge af syntetiske HGH-hormoninjektioner, afviser en undersøgelse fra 2003 i samme journal den tidligere undersøgelse. Mayo Clinic siger, at vitamin B-12 skud ikke giver dig mere energi, hvis du ikke har en B-12-mangel og sandsynligvis ikke vil hjælpe dig med at tabe sig. Rådfør dig med en sundhedsudbyder for at sikre, at injektioner ikke forstyrrer andre receptpligtige lægemidler, som du måske tager.