Nyre rense kost

Nyrerne er vitale organer placeret tæt på midten af ​​ryggen. Nyrerne fungerer ved at filtrere dit blod af affaldsprodukter og overskydende vand. Denne proces forbereder kroppen til at eliminere affald og vand gennem vandladning. Hvis dine nyrer ikke fungerer korrekt, opbygges akkumuleret affald i blodet og beskadiger din krop. At spise en kost for at rense nyrerne sikrer, at organerne renser dit blod og holder dig sund.

Fungere

Dine nyrer eliminerer affaldsprodukterne akkumuleret gennem stofskifte og fordøjelse. Nyrerne virker ved at absorbere mineraler og forbindelser under udskillelse af toksiner. Organerne hjælper også med at kontrollere natrium-, svovl- og fosfatniveauet i din krop. Overskydende mineraler og salte elimineres gennem din urin. Drikker mellem 10 til 12 glas renset vand dagligt sikrer, at du overgår overskydende affald, og at dine nyrer virker korrekt.

Fordele ved kalium

Økologiske friske druer er nyttige til rensning af nyrerne. Druer indeholder en betydelig mængde kalium. All4NaturalHealth.com siger mineral hjælpemidler til at stimulere blodgennemstrømningen i hele kroppen. Kalium sikrer, at nyrerne fungerer ved at levere giftigt blod til dit hjerte. Drik et glas frisk druesaft eller spis økologisk druer regelmæssigt i din kost for nyreudrensning.

Betydningen af ​​urinsyre

Uronsyre er et giftigt stof, der akkumuleres i kroppen. Det skadelige stof kan forårsage skade på nyrerne såvel som andre organer. Tranebær er en glimrende kilde til kinin, som omdanner til hippurinsyre i leveren. Hippursyre hjælper med at eliminere toksiner som urinsyre. Blanding og drikker en kop tranebær med vand og citronsaft renser nyrer af urinsyre.

Fordele ved vandmelon

Vandmelon er rig på mange vitaminer, mineraler og kraftige antioxidanter. Vandmelon giver en betydelig mængde kalium og magnesium. Reader’s Digest Association siger, at de to mineraler er kendt for at hjælpe nyrerne med at rense blodbanen og afbalancere dit blodtryk. Derudover indeholder vandmelon en stærk antioxidant kaldet lykopen. Antioxidanten beskytter din cellekonstruktion mod oxidativ skade forårsaget af frie radikaler.

Overvejelser

Fødevarer, der er rige på protein, foreslås ikke, hvis du har nyreproblemer. En diæt høj i protein kan forværre disse forhold. Undgå at spise kylling, kalkun, æg, kød og andre rige proteinkilder. Metabolisering af proteinerne forårsager dine nyrer at forstørre og tilføjer stress til dine organer. Spis frisk frugt, grøntsager og urter i din kost for at sikre, at dine nyrer kan fungere ordentligt.